Casper Christensen forklarer fissetrumfen

Casper Christensen besvarer spørgsmål om en fisseregel, han selv har været med til at introducere. (Foto: Niels S. Andersen)

Casper Christensen besvarer spørgsmål om en fisseregel, han selv har været med til at introducere. (Foto: Niels S. Andersen)

Foto: Niels S. Andersen

Hvis du er én af dem, der elsker "Klovn", så har du helt sikkert også set afsnittet, hvor Frank "smider en fissetrumf", mens han er på besøg hos en deprimeret Casper.

- Casper, jeg er sgu bange for, at jeg bliver nødt til at smide en "fissetrumf", siger Frank, inden han i al hast forlader hospitalet, hvor Casper er indlagt.

Men hvordan er det nu lige fissetrumfens regler er? Ja, det er der faktisk flere, der har spurgt hovedpersonen Casper om. 

Casper kommer med svaret på sin Facebook-profil, hvor en "Klovn"-fan har stillet spørgsmålet om den legendariske fissetrumf.

- Hey Casper. Nu er du jo opfinderen af trumfen. Vi sidder et par gutter og diskuterer om man får 3 hvert år, eller hvordan reglerne er, lyder spørgsmålet på Caspers væg på Facebook.

Kan du ikke huske fissetrumfen fra "Klovn"-afsnittet, så er trumfen det ultimative carte blanche, det vildeste veto eller slet og ret den egentlig årsag til force majeure (til at få sex), som Frank siger i afsnittet af ”Klovn”, hvor begrebet bliver brugt første gang. Her fortæller Casper, at han naturligvis må bøje sig i støvet og lade Frank få lidt Mia-hygge. I afsnittet tilføjer Casper, at man har tre "fissetrumfer". 

Og dét er her, at en læser nu efterlyser lidt mere info om reglerne for "fissetrumfen".

Casper er heldigvis klar med et svar.

- Der kommer fra tid til anden spørgsmål omkring brug af fissetrumfen. For at opklare det mest spurgte spørgsmål skal jeg understrege at man har 3 fissetrumfer i alt, og at de ikke kan blive generhvervet når de først er brugt. God fornøjelse med dem, skriver Casper på Facebook.

Casper er som sagt indlagt med depression i det omtalte afsnit og vil gerne have Franks selskab til at muntre sig op.

Men Frank får pludselig et opkald fra Mia med mulighed for sex. Derfor ser Frank sig nødsaget til at bruge en ’fissetrumf’, selvom Casper virkelig har det skidt.

Husk at bruge dine ’fissetrumfer’ med omhu og husk, at der er premiere på ”Klovn Forever” på torsdag den 24. september.

SE og HØR har i anledningen af premieren fået fingre i 20x2 billetter til filmen "Klovn Forever". Du kan deltage i konkurrencen lige her. 

Hvis du gerne vil se ’fissetrumfen’ blive brugt i den nævnte episode af ”Klovn”, kan du se det HER.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close