Nyheder10. oktober 2017

Casper Christensen: Far til fire

Står det til Casper Christensen, bliver børneflokken udvidet endnu en gang
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cas00.jpg
 (Foto: Claus Poulsen)

Det har lydt af barneskrål i Frederiksbergvillaen, siden Casper Christensen og fru Isabel i januar forøgede familien med en lille ny Christensen med fornavnet Cooper.

Den lille dreng i familien har været så god en oplevelse for den 49-årige komiker, at Casper – der i forvejen har to børn i teenagealderen fra ægteskabet med Anette Toftgård – slet ikke afviser at udvide børneflokken igen.

– Jeg er klar på en mere, lyder det fra ”Klovn”-bagmanden, der dog ikke har sat gang i arbejdet endnu, fortæller Casper Christensen og fortsætter:

– Lige nu koncentrerer vi os om det ret fantastiske barn, vi har fået. Det er noget af det mest vilde, der er sket for mig de sidste mange år. Og noget af det klogeste, jeg har gjort. Så jeg er en meget lykkelig og glad mand, forsikrede komikeren, da han var til åbningsgalla for filmfestivalen CPH PIX.

Artiklen fortsætter under billederne ...

https://imgix.seoghoer.dk/casper-christensen-isabel-friis.jpg
 Foto: All Over

Det er en ægte lille solstråle, Isabel og Casper Christensen har fået ind i hjemmet på Frederiksberg. Otte måneder gamle Cooper har været så stor en glæde, at tankerne er begyndt at gå på et barn mere.

https://imgix.seoghoer.dk/casper-christensen.jpg
 Foto: All Over
Faderrollen er bestemt ikke ny for Casper, der allerede i 90’erne fik børnene Cajsa og Marvin med Anette Toftgård. De er i dag 19 og 17 år.
https://imgix.seoghoer.dk/casper-christensen-cajsa.jpg
 Foto: All Over
Caspers førstefødte, Cajsa, blev student i sommer og fylder 20 år senere på året. Men hun har muligvis ikke fået sin sidste lillebror eller -søster endnu.

(Fotos: Dan Mariegaard, Thomas Laursen, Claus Poulsen)

Sidder i fingrene

Det var ellers slet ikke Caspers idé, at han og Isabel skulle have børn. Men hans 31-årige hustru ønskede sig virkelig en lille, og til sidst gik entertaineren med på planen.

Det har han tydeligvis ikke fortrudt siden.

Casper har da også haft et vist forspring som småbarnsfar på grund af sin tidligere erfaring.

– Det sidder nogenlunde i fingrene, det der med at skifte ble og vågne op om natten og bare rejse sig op med stive knæ og bære et barn. Alt det der kan jeg godt, fortæller Casper Christensen.

Sponsoreret indhold