Nyheder26. november 2009

Casper Christensen: Kendissex - nej tak!

At score fordi man er kendt, er det samme som at købe en luder, påstår komikeren over for SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-dk09/casper-christensen-sex-1-jpg.jpg
 Foto: Niels S. Andersen

Man hører det ofte: Alle berømte mennesker kan score, hvem de vil - bare på deres gode navn og rygte. Men det er en side af kendislivet, Casper Christensen aldrig har haft lyst til at udforske.

- Hvis man går i seng med nogen, bare fordi man er kendt - hvad får man ud af det? Hvis man vil ud ad den vej, kan man jo lige så godt betale sig fra det. Jeg tester ikke, om jeg kan score alt muligt. Men jeg har den overbevisning, at alle mænd - og damer for den sags skyld - kan score alle, hvis de sætter sig det for.
Der er sikkert masser af damer til kendte, men i mit tilfælde tror jeg, de ved, at der er en kæreste. Iben er jo måske endda endnu mere kendt end jeg, fortæller Casper Christensen.

Går sjældent i byen

I virkeligheden går han sjældent ud. Han drikker heller ikke i større stil. Men han har også indset, at han ikke kan gøre, hvad han vil, når han er ude på slap line i bylivet.

- Jeg har egentlig altid syntes, at det var ligegyldigt, om man var kendt eller ej. Men tingene ændrede sig. Lige pludselig blev man nødt til at holde lidt øje med, hvem der sad ved siden af en. For kunne man regne med, at den samtale, Iben og jeg havde over bordet, ikke førte til noget mere?
Førhen var jeg typen, som aldrig sprang køen over og altid ventede pænt på et bord. Men lige pludselig var jeg ofte nødt til at bede om et andet bord, fordi jeg var kommet til at sidde ved siden af nogle mennesker, hvor jeg ikke kunne tale frit. Det er sindssygt ubehageligt, fortæller Casper Christensen.

Drømmer om Amerika

Fremtiden efter "Aloha", der meget snart lukker og slukker, byder på nogle indtil videre hemmelige projekter inden for TV. Senere vil Casper i øvrigt gerne flytte permanent til udlandet - eksempelvis hans elskede Los Angeles, men først når børnene er gået ud af skolen og kylet ud hjemmefra. Og så er der jo filmen, han for nylig købte rettighederne til, baseret på journalisten Peer Kaaes bog om SE og HØR. Men hvad med mere "Klovn"?

- Det er uigenkaldeligt slut med "Klovn". Hvis vi skal starte det igen, tager det et helt år. Samle folk, skrive, optage osv. Det sker ikke. 60 afsnit er også meget. Men en spillefilm kunne være sjovt. Skidesjovt. Det kunne jeg enormt godt tænke mig, og det har Frank (Hvam, red.) og jeg også talt om.

Læs et stort interview med Casper Christensen i denne uges SE og HØR

Sponsoreret indhold