Piotr Wozniacki: Rory gjorde Caroline dårligere

Caroline Wozniacki er blevet ti procent bedre efter bruddet med Rory McIlroy

Caroline Wozniacki er blevet ti procent bedre efter bruddet med Rory McIlroy

Foto: Gert BlumeTennis-darlingen Caroline Wozniacki er blevet 10 procent bedre på tennisbanen, efter at hendes tidligere forlovede, golfspilleren Rory McIlroy, brød forlovelsen med hende 21. maj. Det mener hvert fald tennis-babens far og træner, Piotr Wozniacki:

- Caroline var glad, da hun var i et forhold med Rory. Det betød bare, at hun manglede 10 procent på tennisbanen, da det er umuligt at have fuld fokus på sport og parforhold på samme tid, siger Piotr Wozniacki til mx.dk og tilføjer:

- De procenter hun manglede gjorde hende menneskelig, hvilket gjorde frygten fra rivalerne forsvandt, resten er historie, fortæller Piotr Wozniacki til mx.dk og henviser til dykket fra førstepladsen på verdensranglisten til den aktuelle rangering uden for top-10.

Også hendes tidligere forlovede, Rory McIlroy, afslørede i begyndelsen af august, at det går meget bedre uden Caroline:
LÆS OGSÅ: Rory McIlroy: Det går meget bedre uden Caroline

LÆS OGSÅ: Caroline om bruddet: Det er en hård tid for mig nu

LÆS OGSÅ: Her sviner Caroline Rory til

- Det, der er sket, har gjort mit spil bedre. Jeg har før arbejdet hårdt, men de sidste par måneder har jeg begravet mig selv i sporten. Det virker temmelig godt, så det vil jeg blive ved med, udtalte Rory McIlroy ifølge Daily Mail.

Det kom som noget af et chok for alle, da golfspilleren Rory McIlroy om formiddagen 21. maj smed bomben og i en pressemeddelelse bekendtgjorde, at han aflyste det storstilede bryllup med Caroline Wozniacki.

Parret havde så sent som i weekenden inden sendt invitationerne ud til det overdådige bryllup, der ifølge flere kilder skulle holdes i New York med flere prominente gæster, blandt andre den tidligere amerikanske præsident Bill Clinton.

Derudover havde parret i tiden op til den chokerende nyhed lagt flere billeder op på de sociale medier af parret sammen - og her var der intet, der antydede, at et brud var under opsejling. Den kommende brud havde sågar fundet og prøvet bryllupskjolen.

Rory McIlroy forklarede det overraskende brud sådan her i en pressemeddelelse:

- Det er mig, der har problemet. Da bryllupsinvitationerne blev sendt ud i weekenden, blev jeg klar over, at jeg ikke var parat til alt det, et ægteskab indebærer. Jeg ønsker Caroline al den lykke, hun fortjener, og takker hende for alle de gode stunder, vi har haft. Jeg vil ikke udtale mig yderligere omkring vores forhold, lød det således i en pressemeddelelse.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close