Nyheder6. december 2017

Caroline Fleming: Yoga og droner skal redde Valdemars Slot

En lang række nye tiltag skal vende økonomien på Caroline Flemings elskede barndomshjem Valdemars Slot, som bløder millioner
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline_0.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Naturskønne omgivelser på det sydfynske Tåsinge danner en eventyrlig ramme om Caroline Flemings barndomhjem Valdemars Slot.

Men et blodrødt regnskab har i flere år slået skår i den eventyrlige fortælling om familien Iuel-Brockdorff og slottet, som er gået i arv i 11 generationer. Således viser det seneste regnskab for 2016 et rekordstort underskud på 6,8 millioner, og efterlader ejenkapitalen på et knap 12 millioner stort minus.

Caroline Fleming har tidligere fortalt, at hun og søsteren Duddi vil gå langt for at beholde slottet i familiens eje flere generationer fremover.

- Vi vil - hvis vi får mulighed for det - gå ind og totalt omstrukturere og få vores slot til at blive drevet bæredygtigt. Det er meget kompliceret, og vi er ikke kommet til det punkt endnu, hvor vi kan smøge ærmerne op og komme i gang med arbejdet, udtalte Caroline Fleming til Ekstra Bladet tidligere i år.

Og noget tyder på, at TV-baronessen allerede er gået i gang med redningsaktionen, der skal sikre godset.

I år er der nemlig sket en lang række tiltag på det sydfynske gods.

Blandt andet kan du booke et weekendophold i yogaens tegn, overvære DM i droneræs, holde ferie i de omkringliggende boliger og køre på mountainbike i godsets skove.

Det fortæller marketingkoordinator Pernille Groth-Poulsen til SE og HØR.

- Der har været rigtig stor opbakning til de nye tiltag. Folk er meget begejstret for, at der sker nogle aktiviteter her. Her er jo kønt og stort, så vi har jo pladsen til det, siger hun og fortæller samtidig, at det i år er første gang, godset selv afholder det årlige julemarked.

- Førhen har det været lejet ud, men i år har vi sat alle sejl ind på at gøre det helt særligt. Længerne er fyldt med boder, og selve slottet er pyntet meget, meget flot, og Caroline kommer også.

Det er ikke helt utænkeligt, at man i fremtiden kan støde på Caroline Fleming, når man gæster Valdemars Slot.

I TV2-programmet "Jul på godset" fortalte den tidligere baronesse nemlig, at hun tænker på at flytte tilbage til Danmark.

- Børnene taler om det igen og igen. Og hvor mine børn er lykkelige, er jeg lykkelig, siger hun i programmet og udtrykker, at hun ønsker at give sine børn en opvækst, der står i stor kontrast til den, de indtil videre har haft i London.

- Jeg kunne godt tænke mig at give mine børn muligheden for at opleve skoven, naturen og at cykle og lege på vejen, siger hun.

Og det kan man jo i særdeleshed på Valdemars Slot.

Sponsoreret indhold