Nyheder22. oktober 2017

Caroline Flemings nedtur: Økonomien sejler

Caroline Flemings familiegods Valdemars Slot fortsætter med at bløde millioner.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline-fleming_0.jpg
 (Foto: Mikael Rieck)

Det har gået dårligt i flere år, og nu går det virkelig skidt for Caroline Flemings barndomshjem - Valdemars Slot på Tåsinge.

Den økonomiske nedtur for Valdemars Slot ser nemlig ud til at accelerere ud af kontrol for TV-baronessen og familien bag den sydfynske perle.

I 2016 blev milliontabet rekordstort. Det viser det nyeste regnskab fra Valdemars Slots Gods A/S. Her ender underskuddet på 6,8 millioner kr. mod sidste års minus på 4,5 millioner. Dermed har slottet en samlet gæld på 94,5 millioner kr., mens værdien kun løber op i 83,3 millioner kr.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/valdemars-slot.jpg
 Foto: All Over
TV-baronessen fejrede sin 40-års fødselsdag på det sydfynske slot, men i fremtiden bliver der måske ikke så meget at fejre. (Foto: All Over)

Jeg vil gøre alt

Caroline Fleming er født og opvokset på Valdemars Slot på Tåsinge som datter af lensbaron Niels Krabbe Iuel-Brockdorff og lensbaronesse Margaretha Iuel-Brockdorff, og slottet har været i familiens eje gennem 400 år.

Derfor er Caroline også opsat på, at alle sejl skal sættes til for at redde barndomshjemmet.

– Jeg håber virkelig, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at mine børns børnebørn også kan stå her. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan. Men det er en meget stejl bakke at klatre, har hun i 2016 fortalt i et TV2-program om hendes liv på slottet.

De dårlige nyheder omkring slottet ser dog ikke ud til at gå ud over TV-baronessens privatøkonomi.

Efterårsferien er nemlig blevet brugt på et femstjernet hotel i Dubai.

Sponsoreret indhold