Caroline Fleming: Mine børn og jeg vil bo i Danmark

For Caroline Fleming er \'Ladies of London\' ren business.

For Caroline Fleming er 'Ladies of London' ren business.

Foto: All Over Press

Efter et årti i England er Caroline Fleming begyndt at savne Danmark. Eller i hvert fald har hendes tre børn fået hjemve. Det fortæller hun i aften i "Jul på godset" på TV2.

- Danmark er magisk. London er også vidunderligt. Men nu har vi været her i ti år. Ti vidunderlige år, lyder det i programmet.

I programmet fortæller 42-årige Caroline til Lene Beier, at hendes tre børn Alexander, Josephine og Nicholas er begyndt at presse hende til at rive rødderne op i London og flytte permanent hjem til Danmark.

- Børnene taler om det igen og igen. Og hvor mine børn er lykkelig, er jeg lykkelig, fortæller den tidligere baronesse til Lene Beier.

For ti år siden flyttede Caroline til London for at passe sit job som model, men hun indrømmer, at der er nogle helt særlige ting, der trækker hende mod Danmark.

- Jeg kunne godt tænke mig at give mine børn muligheden for at opleve skoven, naturen og at cykle og lege på vejen, siger hun.

Derudover har hun også være gift med Rory Fleming, som også er far til to af hendes børn, og som kommer fra England. Derfor har det været oplagt for familien at bo i London.

Caroline er selv vokset op på Valdemars Slot, der også er omdrejningspunktet i TV2-programmet.

Slottet har været i hendes familie i 11 generationer, men da der de seneste par år har været økonomiske udfordringer med slottet, er de begyndt at lave flere tiltag og events i et forsøg på at redde økonomien.

Carolines tredje barn, Nicholas, er søn af fodboldspilleren Nicklas Bendtner. 

"Jul på godset" bliver sendt i aften klokken 20.30 på TV2. 

Se billeder af Caroline og slottet her:

Caroline Flemings fest på Valdemar Slot

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close