Nyheder25. januar 2017

Caroline Fleming nåede ikke at sige farvel til sin far

TV-baronessen nåede ikke frem til sin fars dødsleje
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caro_0.jpg
 Foto: All Over Press)

TV-baronessen, Caroline Fleming, mistede i sidste uge sin far, Lensbaron Niels Iuel-Brockdorff der døde efter halvandet års kamp mod kræft.

Og som om det ikke var nok, at hendes far afgik ved døden, så nåede Caroline Fleming ikke frem til sin fars dødsleje, inden han sov ind, skriver denne uges udgave af BILLED BLADET.

Det gjorde han fredag i sidste uge på privathospitalet Helios i Slesvig i Tyskland.

Inden da var gået halvandet år med flere indlæggelser og operationer på det tyske privathospital, men lensbaronen blev stadig dårligere, og det var ikke muligt at helbrede kræftsygdommen.

- Jeg sad med Niels' hånd i min, mens hans datter Dudi holdt hans anden. Niels var kommet ud af respiratoren, og i den tid, der gik, inden hans hjerte gik i stå, fortalte jeg ham, hvor højt jeg elskede ham. Mine børn fik også sagt farvel, siger Molise Iuel-Brockdorff, der var gift med lensbaronen i 25 år, til BILLED BLADET.

Kort før lensbaronens død fortalte Caroline Fleming, at hun var på kant med familien, efter at hun ved Elle Style Awards i maj talte over sig om faderens alvorlige sygdom for rullende kameraer. - Min far er meget alvorligt syg med cancer, sagde Caroline Fleming ved den lejlighed.
Men det var en fortalelse, fortalte Caroline Fleming i serien "Ladies of London" på TV3. - Jeg er meget oprevet. Jeg blev revet med af øjeblikket på en virkelig uheldig måde. Jeg var ikke forberedt på det spørgsmål, og jeg svarede uheldigvis. Jeg kommer fra en meget, meget privat og gammel familie. Vores privatliv bliver aldrig diskuteret i offentligheden, sagde Caroline og tilføjede at hun næste dag bliver nødt til at ringe til stedmor for at forklare, hvad der var sket. Valdemar Slot, som er Caroline Flemings barndomshjem arves af hendes søn, Alexander, der er Caroline Flemings søn fra ægteskabet med milliardæren Rory Fleming.

Sponsoreret indhold