Nyheder23. januar 2017

Først døde far: Nu risikerer Caroline Fleming at miste slottet

Fredag mistede Caroline Fleming sin far, lensbaronen Niels Iuel-Brockdorff. Men nu risikerer Caroline Fleming også at vinke farvel til Valdemar Slot, der siden 1687 har tilhørt hendes familie. Slottet har de seneste år haft blodrøde tal, og den skrantende økonomi har påvirket familien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline_fleming_front_0.jpg
 Foto: All Over

Caroline Fleming mistede fredag sin far, lensbaron Niels Iuel-Brockdorff, der døde af kræft i en alder af 78 år.

Men midt i sorgen over tabet af sin far risikerer Caroline Fleming nu også at miste Valdemar Slot, der siden 1687 og gennem 11 generationer har tilhørt TV-baronessens familie.

Slottets økonomi styrtbløder og har gjort det de seneste år, skriver Ekstra Bladet.

Avisen har gennemgået slottets seneste regnskaber, og her taler tallene sit tydelige sprog.

Seneste regnskab fra Valdemars Slots Gods A/S viser, at den samlede gæld ligger på svimlende 88,1 millioner kroner, og egenkapitalen er på minus 5,5 millioner.

Caroline Fleming er født og opvokset på Valdemars Slot, der ligger på Tåsinge, og hun mistede som 11-årig sin mor, lensbaronesse Margaretha Iuel-Brockdorff, der døde af kræft i en alder af blot 36 år.

Caroline Fleming ejede selv 80 procent af slottet frem til 2011, og hun har ifølge Ekstra Bladet aldrig lagt skjul på, at det var en svær opgave at få slottets økonomi til at hænge sammen.

I 2011 solgte hun Valdemar Slot tilbage for sin far for 56 millioner kroner, og dengang stiftede hendes far, Niels Iuel-Brockdorff, selskabet Valdemar Slots Gods A/S.

Dengang blev det besluttet, at Caroline Fleming ældste søn - Alexander Fleming, som i dag er fyldt 12 år - skulle arve Valdemars Slot. - Slottet skal overdrages til min søn Alexander og sikres i mange generationer frem, sagde hun dengang til SE og HØR.

Den skrantende økonomi har tæret på familien – ligesom familieforholdet led et alvorligt knæk, da Caroline Flemings brød med Rory Fleming – som tilhører den fjerderigeste familie i England – i 2007.

I sidste uge i TV-programmet ”Ladies of London”, der sendes på TV3, fortalte Caroline Fleming, hvordan bruddet påvirkede hendes forhold til resten af familien:

- Jeg har snart sørget over det i ti år. Tænk at min familie valgte at støtte min eksmand og ikke mig, siger Caroline Fleming i programmet og bryder grædende sammen over, at hun kommer fra en slægt, der vægter penge højere end kærlighed.

- Det er en dyb dyb dyb smerte! Hvorfor støttede de mig ikke, lød det fra TV-baronessen i TV-programmet.

Se billeder af Caroline Fleming i galleriet herunder:

Caroline Fleming: Fræk forvandling

Sponsoreret indhold