Har mistet nært familiemedlem: Caroline Fleming i sorg

(Foto: All Over)

Caroline Fleming er i sorg, efter at hun i går aftes mistede et nært familiemedlem.

Caroline Flemings bedstemor sov således stille ind onsdag aften i en alder af 93 år.

Caroline Fleming fortæller, at hendes bedstemor altid har haft en helt særlig plads i hendes hjerte – og en helt særlig rolle i hendes liv.

For at hylde og ære bedstemoderen har Caroline Fleming derfor valgt at dele fotos, der viser de to sammen i den sidste tid. Billederne har hun lagt på sin Instagram-profil.

Til billedet skriver hun:

- Min bedstemor døde i går aftes klokken 19.04 i en alder af 93 år. Hun var så meget mere end en bedstemor for mig, især efter at min mor (hendes datter) døde, da jeg var 11 år og min søster 7 år, samme alder som min egne børn har nu. Jeg takker jer alle for støtte i denne svære tid, skriver Caroline Fleming i sin hyldest til bedstemoderen.

Tilbage i januar sidste år mistede Caroline Fleming også sin far. Niels Krabbe Iuel-Brockdorff kæmpede i en længere periode med kræft, og han døde i januar i en alder af 78 år.

Også Caroline Flemings mor,  Margareta Iuel-Brockdorff, døde af kræft, da Caroline Fleming var blot 11 år gammel.

Moderen blev blot 36 år gammel.

Caroline Fleming: Smaskforelsket

Midt i sorgen kan TV-baronessen dog glæde sig over, at hun er blevet ramt af Amors pil. Som SE og HØR kunne afsløre tidligere på måneden, er hun faldet pladask for franskfødte  Hervé Larren, 39.

Fleming mødte den 39-årige iværksætter for to år siden ved et rent lykketræf i en elevator i Los Angeles, hvor Larren har boet siden 2005.

- Hervé er født tre dage efter min søster, i 1979, i Frankrig, og han tech-entreprepur. Han tager verden rundt og taler om crypto-valuta (bitcoins, red.). Han har fået på Harvard og Columbia Universitey,  tilføjer Fleming om kærestens baggrund.

Fleming har tidligere dannet par med fodbold-ikonet Nicklas Bendtner, som hun har sønnen Nicholas på syv år med.
 
I 00’erne var TV-baronessen gift med den britiske rigmand, Rory Fleming. Ham har hun børnene Alexander på 14 år og  Josephine på 11 år med.
 
Hervé har ligeledes to børn fra tidligere forhold.
 
Herunder kan du se et galleri med Caroline Fleming:
 

Caroline Fleming: Fræk forvandling

 
 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close