Nyheder11. januar 2014

Carla Mickelborg: Færdig med skuespillerdrømmen

Den smukke blondine fik nok af at være alle andre
Af af
Carla Mickelborg har ingen intentioner om at ramme det store lærred igen
Carla Mickelborg har ingen intentioner om at ramme det store lærred igen
 Foto: Dan MariegaardCarla Mickelborg blev kendt, da hun spillede Søs i de nye "Far til fire"-film, og efter gymnasiet blev det så den store drøm at uddanne sig til skuespiller.

Men den drøm har hun nu sagt farvel til.

- Jeg søgte ind på skuespillerskolen, da jeg var 18 år, og blev afvist. Da jeg ringede og spurgte, hvorfor jeg ikke var kommet ind, sagde hun: "Håndboldspillere de griber bare bolden uden at tænke over det. De har en kropsbevidsthed, som du aldrig kommer til at få.". Det var en ret nedslående kommentar, fortæller Carla Mickelborg.

Carla Mickelborg får helsehår

I dag er den 25-årige blondine gået i gang med sin nye drøm, som kom lidt sjovt til hende.

- Jeg studerer TV- medie-tilrettelæggelse på den journalistiske mediehøjskole i Emdrup, og det er så fedt, og jeg elsker det. Jeg fandt ud af efter noget coaching, jeg havde fået, at det der med at være skuespiller, det er meget sjovt, men jeg er bare så glad for at være mig selv, at jeg ikke gider at bruge hele mit liv på at spille nogen andre, og så fik jeg faktisk en snak med Pelle Hvenegaard, som sagde til mig, at han syntes, jeg skulle få en uddannelse. Så det gik jeg i gang med, forklarer Carla Mickelborg.

Carla Mickelborg er mega skuffet

Og så er der lige det der med, at man meget gerne skal se ud på en bestemt måde hele tiden, når man skal være på skærmen.

- Og så kan jeg ikke se, hvorfor jeg skal bruge mit liv på, at andre der skal dømme og bedømme mig for, hvordan jeg ser ud og sådan noget. Det skal jeg nok selv finde ud af, griner hun.


Sponsoreret indhold