Carla Mickelborg: Får helsehår

Carla Mickelborgs sexede smil stivnede natten til lørdag.

Carla Mickelborgs sexede smil stivnede natten til lørdag.

Foto: All OverCarla Mickelborg blev kendt med sine blonde lokker og sit yndige smil i de "Far til fire film". Da hun for kort tid siden blev et fast indslag på TV3's "Stjernerne på vippen" var det så oven i købet med meget lange extensions.

Men ligesom den smukke TV-pige går op i sundhed og helse, når dett til mad og motion - så får håret nu også en tur gennem sundhedsmøllen.

- Mine damer og herrer - tillad mig at løfte sløret for mit sande hår. Ja, I hørte rigtigt, mit hår er nu helt på eget strå, helt uden extensions. Og for lige at toppe overraskelsen, tog jeg en rask beslutning om også at farve mit hår, nu vi var igang. Min spidser var nemlig helt lyse, mens min bund var naturlig mørkblond, og jeg ville derfor gerne "forene" disse to farver, således jeg så mere helstøbt ud, velovervejet og sund ud, skriver Carla Mickelborg på sin blog.

Carla Mickelborg skuffet

Skønheden tog en tur i Urtehuset på Frederiksberg, hvor hun investerede i hårfarve uden ammoniak, parabener og accetone - og så fik hjælp af veninderne til at gøre lokkerne mørkere.

At farven blev en smule mørkere end forventet generer heldigvis ikke Carla Mickelborg.

Se resultatet af den naturskønne kendis nedenfor.

Se Carla Mickelborgs smukke krop i sommervarmen


Der er ikke mere kunstigt sjov og ballade i Carla Mickelborgs hår (Foto: Carla Mickelborgs blog)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close