Nyheder 31. maj 2011

Carl Gustaf: Ingen stripperfotos af mig!

Den svenske konge hævder, at der ikke findes nogen kompromitterende billeder af ham. Forfatterne siger, at han lyver
Carl Gustaf benægter, at han nogensinde har sat sine royale fødder på en stripklub
Carl Gustaf benægter, at han nogensinde har sat sine royale fødder på en stripklub
Foto: All Over

Mandag aften udtalte den svenske konge sig for første gang officielt om den kongerække af skandaler, han angiveligt skulle have været indblandet i.

Carl Gustaf beskyldes for at være lidt af en partyprins, som ikke går af vejen for at feste med letpåklædte damer. Af det skulle der angiveligt findes billeder, som kongens private ven, forretningsmanden Anders Lettström, har forsøgt at købe sig til.

Læs også: Kong liderlig

Men ifølge kongen selv er der ikke det mindste om snakken. Carl Gustaf benægtede simpelthen alt.

- Nej, der findes ikke sådanne billeder. Og det er altså lidt svært at kommentere nogle billeder, som jeg ikke har set, og som heller ingen andre har set, sagde kongen om de afslørende billeder.

- Desværre er det nok sådan, at der er mange mennesker, der besøger de her klubber, og som ikke altid har mulighed for at holde rede på, hvem der er til stede, og hvem der ikke er til stede, forklarede Carl Gustaf om beskyldningerne om, at han har været på stripklub.

Læs også: Skal den svenske konge gå af?

Imens kongen hårdnakket nægtede alt for rullende kamera, sad de 2 forfattere til den bog, der har afsløret de utallige skandaler, "Carl XVI Gustaf - Den modvillige monark", og rev sig i håret.

- Han lyver, lyver, lyver, siger den ene af de 2 forfattere, Deanne Rauscher, ifølge ekstrabladet.dk til den svenske avis Expressen.

Forfatteren er overrasket over, at kongen tør benægte sin tilstedeværelse på de omtalte stripklubber.

- Han går sine egne veje og forstår ikke, at folk gennemskuer ham. Men jeg ved jo, at han har været der. Jeg har jo snakket med flere, som så at sige "betjente" ham, siger hun ifølge avisen.

Sponsoreret indhold