Nyheder29. april 2018

Camilla af Rosenborg glad igen: Begyndt på en frisk

Den 45-årige komtesse Camilla af Rosenborg stråler som en sol. Ny mand, nyt job og nyt hus. Hun, der havde opgivet at finde lykken, har nu fundet den i stor stil
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/camilla_af_rosenborg.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Hun kommer spurtende med et stort smil på læben.

– Er her ikke dejligt? siger hun, slår ud med armene og begynder straks på en rundvisning, som var det eget slot, hun viste rundt på.

[node:advert-in-body_4]

Det er det ikke, men Camilla af Rosenborg er, i løbet af de fire måneder, hun har arbejdet som tjener på Konventum Konferencecenter i Helsingør, faldet så godt til, at hun nærmest føler sig hjemme.

– Jeg er simpelthen så glad. Det er lige mig, og alle er så søde. Jeg elsker bare det her sted, siger den 45-årige komtesse.

Nogenlunde det samme gentager sig efter fyraften i hendes nye hjem i Birkerød. Et lejet ombygget kolonihavehus fra 1938, som ”måske ikke er så kønt, men bare har en fantastisk beliggenhed”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/camilla_af_rosenborg_02.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Det var 46-årige Karina Frederiksen, der skaffede Camilla jobbet som tjener. – Jeg er bare så taknemmelig. Både over for hende og over for min chef, der gav mig chancen som halvgammel og ufaglært, siger hun. (Foto: Dan Mariegaard)

Ovenpå efter skilsmisse

– Det er en ny start. Jeg er videre med mit liv og så lykkelig, som jeg slet ikke kan huske at have været før, siger Camilla, som forrige år blev skilt fra sin mand Mikael Rosanes efter godt 20 års ægteskab.

Med til den nye lykke hører den 48-årige kok Ivan Ottesen, der i den grad har vækket følelser, som Camilla ellers havde glemt, at hun kunne mobilisere.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/camilla_af_rosenborg.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

Camilla og Ivan nyder hinanden og de smukke omgivelser ved deres ombyggede kolonihavehus ved Sjælsø, som de flyttede til i sensommeren sidste år med hendes fire børn, pudlen Ingolf og katten Olga. (Foto: Dan Mariegaard)

– Jeg skulle ikke have nogen ny mand. Så når mine venner opfordrede mig til at komme på Tinder og andre datingsites, blev jeg helt træt i betrækket.

– Åhh, du kan da bare lige gå ind og kigge for sjov, lokkede Thomas Evers Poulsen hende til en fest, og som sagt så gjort. Bare som en sjov festleg ...

En fyr gjorde sig imidlertid bemærket. Camilla likede. Bare for sjov, for hvem gider en enlig mor med fire børn og elendig økonomi ...?

Børnene elsker ham

Det gjorde Ivan, og Camilla var solgt. Det samme blev hendes fire børn hurtigt.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/camilla_af_rosenborg_01.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Camilla med Anastasia, Ludwig, Leopold og Theodor i 2014, da hun netop havde åbnet butik med Z-Ways i Nyhavn. Børnene er nu henholdsvis 20, 17, 13 og ni år. (Foto: Thomas Laursen)

– Theodor spurgte ham for nylig, om han stadig ville have dem, hvis der skete mig noget. De har i den grad taget Ivan til sig. Han er bare fantastisk, siger Camilla henført.

Som den gentleman Ivan ifølge Camilla også er, har han helt efter bogen været på knæ og fået et stort rungende ja.

– Jeg har fundet en mand, som forguder mig. Morgen, middag og aften. Det er sindssygt. Jeg er bare så lykkelig. Men det har jeg måske allerede sagt? Sådan rundt regnet 100 gange, siger hun og ler.

Brylluppet skal stå til sommer i Lyngby Kirke.

Midt i hele lykkerusen har Camilla også haft tid til at samle penge ind til foreningen Familier med kræftramte børn. Det kan du læse mere om i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold