Reality14. november 2017

Camilla af Rosenborg: Derfor drikker jeg ikke alkohol

Den 45-årige mor til fire er i øvrigt træt af, at der ikke bliver taget ordentligt hensyn til dem, der ikke drikker.
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/royalt/camilla-polsemand2-jpg.jpg

I aftenens afsnit af programmet "Blind Tillid" på Kanal 5 bruger Bubber to dage sammen med Camilla af Rosenborg.

De snakker både om hendes forhold til de kongelige, hvordan hun fandt sin mand Ivan på Tinder og om, at hun selv er klar over, at hun kan være lidt for meget.

Men Bubber og Camilla finder også ud af, at de har noget tilfælles, da de får sig en frokost i IKEA. Nemlig at ingen af dem drikker alkohol.

Bubber har aldrig rigtig drukket - på nær da han gjorde det i arbejdsøjemed, da han lavede i "Danmark ifølge Bubber og drak sig fuld på en natklub.

Men Camilla af Rosenborg afslører til gengæld, hvorfor hun ikke drikker alkohol.

- Jeg tror bare, at jeg har fundet ud af, at det er bare ikke mig. Og kan du forestille dig, hvordan jeg ville være, hvis jeg var skide fuld og på rulleskøjter, griner Camilla, da Bubber spørger, hvorfor hun ikke drikker alkohol.

Desuden er hun træt af, at der ikke bliver taget mere hensyn til folk, der ikke ønsker at drikke sig i hegnet til festlige arrangementer.

- Jeg synes, at vi bliver lidt tilsidesat i sociale arrangementer og sådan noget. Mne jeg spørger altid efter en cola eller et glas vand, lyder det.

Camilla danner i dga par med kokken Ivan Ottesen og har tidligere været gift med Mikael Rosanes, med hvem hun har fire børn.

Se klippet med Camilla af Rosenborg her:

Sponsoreret indhold