Rosenborg-komtessen: Datteren konfirmeret

Smukke Anastasia strålede i sin Lasse Spangenberg-kjole.

Smukke Anastasia strålede i sin Lasse Spangenberg-kjole.

Foto: Thomas LaursenDet føles ikke som mange år siden, at komtesserne Camilla, Josephine og Feodora selv var teenagere, men nu er det skam deres børns tur.

Lørdag blev Camilla af Rosenborgs datter, Anastasia Caroline Amalie Rosanes af Rosenborg, konfirmeret i Sorgenfri Kirke under en noget livlig gudstjeneste.

- Præsten her simpelthen fantastisk. Det er aldrig kedeligt i kirken - han råber og skriger, hvis der er optræk til det, grinede Camilla af Rosenborg.

Udover den sprælske præst sørgede Simon Kvamm også for god stemning. Han sang nemlig for konfirmanderne og deres gæster i kirken.

Se hvad, de kongelige fik at spise til prinsesse Isabellas fødselsdag

Der flyder blåt blod i familiens årer, og der var da også dukket en enkel vaskeægte prinsesse op til konfirmationen. Dronning Margrethes kusine og komtessernes faster Prinsesse Elisabeth deltog i kirken.

Efter selve konfirmationen kørte 15-årige Anastasia selv til fest på Sorgenfri Slot, hvor hendes bedsteforældre, grev Christian og grevinde Anne Dorte, bor. Transporten dertil foregik dog ikke i en i en smart bil, men på en Segway (elektrisk stå-scooter).

Mere end 80 gæster kom for at fejre Anastasia, og da sulten meldte sig, blev der noget utraditionelt serveret arabisk mad - bla. sharwarma - på slottet. Konfirmanden havde nemlig selv fået lov at bestemme menuen.

Hun var i et strålende humør, men der var dog en ting, der trykkede lidt.

- Jeg ville gerne have været til One Direction-koncert i går, men vi skulle jo tidligt op, sagde Anastasia.

Se hvilken anden kendts datter, der kom til 1D-koncerten

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close