Bubber: Kan ikke lave mad

Mad den skaldede koks hjælp fik Bubber lært et par nye køkkentricks

Mad den skaldede koks hjælp fik Bubber lært et par nye køkkentricks

Foto: Kaspar Wenstrup

Når han er på tv, er han altid smilende og nysgerrig. Men når det kommer til syslerne i køkkenet, er Bubber set ikke så kæk.

- Jeg får et helt tomt blik i øjnene, når jeg kigger ned i vores kummefryser, og så ender jeg som regel med bare at hive en pakke hakkekød op. Det kan man altid få noget ud af, indrømmer han.

Læs også: Anders Lund Madsen: Død over Bubber

Bubber er ellers blevet ansvarlig for at stå for større dele af de kulinariske udfordringer i hjemmet, som han deler med sin kone Ibsen og deres tre børn.

Men nu skal det være slut med den manglende kreativitet i køkkenet. Tv-manden vil gerne kunne imponere både konen og børnene.

Med SE og HØRs mellemkomst har Den skaldede kok derfor kreeret en unik signaturret til Bubber og lært ham en let dessert.

Læs også: Den skaldede kok: Tæt på at dø

For at se, hvordan mødet med den skaldede kok gik, og finde opskriften på Bubbers nye signaturret, må du i kiosken og købe denne uges SE og HØR.

Her på siden får du dog en lille forsmag i form af den skaldede koks lækre dessert:



Olsen lynhurtige jordbæris

4 portioner:
1 ps frosne jordbær
½dl piskefløde
Flormelis
½ citron
Mynte el. citronmelisse
Marengs fuglereder el. nøddekurve

Hak de frosne jordbær groft og put dem i en food processor sammen med en smule flormelis og saften fra ½ citron. Blend stykkerne. Stop blenderen tilsæt fløden og blend igen til ensartet konsistens.
Fordel massen på marengsbundene eller i nøddekurvene og pynt med mynte/citronmelisse.

Velbekomme!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close