Nyheder24. maj 2010

Anders Lund Madsen: Død over Bubber

Komikeren er sur over, at Bubber snagede i hans privatliv i ”Verden ifølge Bubber” og raser nu ud i sin klumme
Komikeren er godt gal i skralden over Bubbers tv-udsendelser ”Verden ifølge Bubber”
Komikeren er godt gal i skralden over Bubbers tv-udsendelser ”Verden ifølge Bubber”
 Foto: All Over

Anders Lund Madsen er i den grad sur over, at Bubber brugte ham i programmet "Verden ifølge Bubber", der blev sendt for snart tre uger siden.

I programmet leger Bubber journalist på SE og HØR og ringer i den forbindelse til Lund Madsen, for at spørge, om det er rigtigt, at han har fået en ny kæreste.

Læs også:
Anders Lund Madsen: Skilsmissen er en realitet

Nu raser Anders Lund Madsen ud i sin klumme i Jyllands Posten under overskriften "Død over Bubber", hvor han skriver, at han blev enormt sur over, at få sit privatliv viklet ind i Bubbers tv-udsendelse.

- Og det var jo ikke, fordi jeg skammede mig over min kæreste. Tværtimod. Hun hedder Karin Prehst Utoft, og jeg elsker hende ubetinget, skriver han.

Lund Madsen udtrykker, at han ikke har meget tilovers for Bubber som fænomen.

- Så hvad pokker er jeg sur over? Hykleriet primært. Bubber og hans tv-selskab lader, som om de er interesserede i de mennesker, de putter i fjernsynet. Men i virkeligheden er de kun interesserede i Bubbers reaktioner på diverse afvigere, levende såvel som døde.

Læs også:
Anders Lund Madsen: Økonomisk på spanden

- Fucking Bubber. Som jo ligesom alle andre normale ikke findes. Som ikke ejer skam i livet. Og som burde sættes fri. Til gengæld skal Niels Christian Meyer (Bubbers rigtige navn, red.) have en chance (…) og jeg tror helt alvorligt, at det er på tide, at give denne kunstige Bubber fred.Sponsoreret indhold