Nyheder25. maj 2017

Wafande om økonomisk nedtur: Brugte 70.000 kr. på stripklub

Musikeren Wafande fortæller i en ny bog om skyggesiden ved pludselig at have penge, der vælter ind på
https://imgix.seoghoer.dk/media/ea24290d2c664dc9a1d54b51d94abd47.jpg
 Foto: All Over

Han debuterede med singlen "Gi' mig et smil" for præcis seks år siden – og siden da har pengene rullet ind hos Wafande.

I dag har han både en revisor, en manager og en bankrådgiver, der holder styr på husholdningsregnskabet og de mange tusinde kroner.

Men sådan har det ikke altid været – og da Wafande for alvor begyndte at få succes, var han ikke den allerbedste til at holde styr på sine penge.

Det fortæller Wafande ifølge Ekstra Bladet i sin nye bog, ”Se mig i dag”, der udkommer i slutningen af maj.

- Jeg kunne snildt bruge 20.000 kroner på en aften. Rekorden er 70.000 kroner. Det var på en stripklub, og jeg var lige gået fra min ekskæreste. Der var jeg bare sådan: Fuck verden, fuck det hele! Jeg havde lige fået Kode-penge. Men 70.000...! Den fortryder man lidt dagen efter, når man vågner med tømmermænd og kigger på sin konto. Åh, spild af penge!, siger Wafande ifølge Ekstra Bladet og fortæller blandt andet også om en særdeles pebret tur til Thailand, hvor han med egne ord smed penge til både højre og venstre.

Da Wafande vendte hjem efter den eksotiske og dyre ferie, opdagede han, at han havde brugt svimlende 200.000 kroner på én måned. De mange penge havde han blandt brugt på at betale både hotel, fly og fester for en stor håndfuld venner.

I dag er der heldigvis kommet styr på forbruget – blandt andet takket været hans revisor og bankrådgiver, der sørger for at holde styr på pengene.

Bogen ”Se mig i dag” udkommer 31. maj på forlaget Gyldendal.

Sponsoreret indhold