Fjelle til Mulle: Brug min sæd

Det er 29-årige Kristina ”Mulle” Kristiansens kæreste Louise Vejsager, der får til opgave at blive gravid i håndboldforholdet – måske med Fjelsted eller Holtens gener?

Det er 29-årige Kristina ”Mulle” Kristiansens kæreste Louise Vejsager, der får til opgave at blive gravid i håndboldforholdet – måske med Fjelsted eller Holtens gener?

(Foto: Thomas Laursen)

Under sidste uges omgang af ”Til middag hos ...” kom det frem, at den hurtige håndbolddarling Kristina ”Mulle” Kristiansen drømmer om børn, men der er flere forhold at tage hensyn til under sådan et projekt.

– Jeg vil meget gerne have børn. Det skal bare ikke være mig, der er gravid. Det ville jeg ikke turde med min krop. Jeg er altid bange for, at der er et eller andet galt, fortalte den 29-årige vestegnspige i TV-programmet, hvor gæstelisten bestod af den 29-årige kajakroer René Holten, den 51-årige skuespiller Anne Louise Hassing og den 42-årige komiker Anders Fjelsted.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Den OL-vindende 29-årige kajakroer René Holten Poulsen kunne være et sportsligt godt match til Mulles håndboldgener – og eftersom han ikke længere danner par med svømmeren Pernille Blume, skal han ikke spørge om lov til at give sine egne svømmere væk. (Foto: Thomas Laursen)

Lige den del af projektet er imidlertid intet problem.

Den tidligere landsholdsspiller har i et års tid dannet par med smukke Louise Vejsager, som gerne trækker det tunge læs.

– Vi har aftalt, at hun bærer det første barn, og det andet barn bærer hun også, men med mine æg, lød det meget velovervejet fra kantspilleren.

Én ingrediens mangler dog, for at en lille håndboldbaby kan komme til verden: Sæd.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Det er ikke sikkert, at 42-årige Anders Fjelsteds kone Christina er lige så frisk på ideen om, at gemalen skal donere sæd, men komikeren er allerede far til et sæt døtre, så udstyret må jo være i orden. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Heldigvis var en kæk middagsgæst klar med en løsning i TV3-føljetonen.

– Hvis nu I skulle vælge, om det skulle være René (Holten, red.) eller mig, der skulle donere, hvem ville I vælge? lød det fra komikeren Anders Fjelsted med et glimt i øjet, hvilket affødte en ny mulighed hos aftenens vært:

– Nu vil vi jo gerne have to, så man kunne tage en af hver ...

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close