Håndbold-Mulle: Alle kvinder lyver i sengen

(Foto: Mikael Rieck)

Kommer din kæreste, når hun siger, hun kommer?

Det kan du ikke være sikker på. I hvert fald ikke hvis man spørger den danske håndboldspiller Kristina "Mulle" Kristiansen. Hun mener nemlig, at alle kvinder på et tidspunkt lyver om deres orgasmer.

- Prøv at høre, det gør vi. Det gør alle, siger Kristina "Mulle" Kristiansen dennes uges udsendelse af "4-Listen: Det vi siger", der tirsdag handler om løgn.

Hun mener dog ikke, at man skal tage det ilde op, hvis ens kæreste fra tid til anden spiller skuespil, når hun stønner og skriger i sengen.

- Man gør det jo ikke, fordi man ikke synes, der er rart at være sammen med den person, siger den populære playmaker og fortsætter:

- Men hvis man ikke lige kan i øjeblikket, så faker man sgu da lige en orgasme og siger "skatter, det var så dejligt, godnat".

Hvis man tror den undersøgelse, som YouGov har lavet til programmet, kunne det tyde på, at den 27-årige håndboldspiller har ret.

Den fortæller nemlig, at halvdelen af alle danske kvinder har løjet om at få orgasme - og at de typisk gør det for at gøre deres sexpartner glad.

Men det er at gøre sig selv og andre kvinder en bjørnetjeneste, mener nogle af de andre kvindelige kendisser i panelet.

- Det er så dumt at lyve om en orgasme. Hvorfor skulle man gøre det, siger chefredaktør Camilla Kjems, der stiller sig uforstående overfor, at nogle kvinder gør det.

- Man får jo ikke flere orgasmer af at lyve om dem, siger hun undrende.

At lyve om orgasmer i ifølge "4-listen" nummer fem på listen over ting, som kvinder lyver mest om. Programmet ruller over de danske tv-skærme på Kanal 4 klokken 21.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close