Nyheder24. april 2017

Brandon Beal blev inspireret af Lukas Graham

Efter at have samarbejdet med flere danske musikere, drømmer Brandon Beal om at lave flere internationale hits
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/dma33.jpg
 Foto: Mikael Rieck

Den amerikanske sanger og sangskriver Brandon Beal er kendt i det meste af verden, og hans sange bliver spillet på alverdens diskoteker, men til daglig er han bosat i København. Danske samarbejdspartnere, danske venner og en dansk kæreste fik den 33-årige stjerne til at bosætte sig i Danmark, og derfor har han blandt andre også arbejdet sammen med Christopher og Lukas Graham.

Han deler også management med Lukas Graham, og blandt andet det samarbejde har givet Brandon Beal mod på at lave musik i USA igen.

- Lukas Graham har lært mig at tænke stort. Jeg var for nylig i Los Angeles og skyde musikvideo, og så hvordan hans hold arbejder derovre, og hvordan pengene er begyndt at komme ind. Jeg elsker jo Danmark og min familie bor her, men jeg er begyndt at tænke større. Jeg laver ikke kun musik til det danske marked, men til hele verdens markeder. Med ’Twerk It Like Miley’ og ’Golden’ har jeg allerede fået hul igennem til det tyske og asiatiske marked, nu drømmer jeg endnu større, fortæller Brandon beal til mx.dk.

Han har allerede været med til at sætte Danmark på den internationale musikscene og står bag millioner af streamingtal med blandt andet sangene "Golden", som han har lavet i samarbejde med Lukas Graham og "Twerk it like Miley", som Christopher synger med på.

I september blev Beal far for første gang, og derfor har han valgt at ændre sin musikalskekurs. Fornylig kom singlen "Paradise", hvor han blandt andre hylder sin søn Beni, sin kæreste og sin mor.

- Jeg har tidligere været kendt for at skrive festsange, men man udvikler sig jo, og jeg har lært, at det vigtigste her i livet ikke er at stå på klubben hver weekend, men at arbejde seriøst med sin musik og være der for sin familie,” fortæller han.

Han har udgivet "Paradise" i samarbejde med den 19-årige Disney-stjerne Olivia Holt, og hun kan være en god mulighed for at få et gennembrud i USA.

Sponsoreret indhold