Nyheder12. september 2016

Brandon Beal er blevet far

Sangeren Brandon Beal, der blandt andet har lavet musik med Lukas Graham og Christopher, er blevet far for første gang.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/brandon_beal_og_christopher.jpg
 Foto: All Over Press

Den amerikanske sanger Brandon Beal har kastet sin kærlighed på danske kunstnere, når han har ledt efter folk, han vil lave musik med. Nu har han kastet sin kærlighed på et nyt menneske, nemlig sin nyfødte søn.

Den 32-årige rapper og sanger har blandt andet lavet "Twerk it like Miley" med Christopher og "Golden" med Lukas Graham, og det er bare toppen af isbjerget. Han er nemlig også producer, og han hjælper således også Lukas Graham med deres nye sange.

Om der kommer sange om en fars kærlighed er ikke helt udelukket. Lukas Forchammer Graham venter nemlig også et barn, en lille pige, og han fortalte på dette års Tinderbox-festival, at de to rollinger ville få et særdeles godt forhold til hinanden, da Lukas og Brandon er særdeles gode venner.

Selvom Brandons lille purk netop er kommet til verden, må farmand stadig stå op og gå på job. Han erkendte, at det var hårdt at gå fra drengen, men samtidig var han glad for at kunne dele sin nye titel med alle sine fans.

Brandon Beal er oprindeligt fra Tyler i Texas, og han havde en lovende karriere inden for amerikansk fodbold. Han fik dog et alvorligt brud på en nakkevirvel under en kamp, og det satte en stopper for sportskarrieren. Han kom desværre i dårligt selskab med stoffer og kriminalitet, men heldigvis fandt han vej til musikken, der tog ham til Danmark. Her fik han både producere, manager venner og sågar en dansk kæreste. Brandons tragiske historie kan man se i musikvideoen til sangen "Golden".

Sponsoreret indhold