Nyheder25. april 2017

Bonderøven: Horribelt håndværkertilbud

Bonderøven fik et chok over tilstandsrapporten på landbrugsejendommen, han blev ejer af i en alder af 22 år.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bond00.jpg
 (Foto: All Over)

Frank Ladegaard Erichsen blev ejer af Kastaniegården ved lidt af et tilfælde. Et impulskøb kan man kalde det, da DR’s bonderøv satte sin underskrift på skødet i sommeren 2005.

Men noget tydede dog på, at den unge håndværker måske ikke helt vidste, hvad han var gået ind til.

Det skete, da han fik tilsendt en kopi af det endelige skøde over ejendommen via fax.

– Det var lidt surrealistisk, for jeg tror ikke, jeg helt havde forstået, hvad det vil sige at købe et hus. Og pludselig væltede det ud med papirer, hvor der stod, at jeg ejede noget – eller i hvert fald havde gæld i noget, fortalte Bonderøven til et foredrag i Odense.

Sammen med skødet kom der også en tilstandsrapport, som var lettere nedslående læsning for den nybagte boligejer.

– Det væltede ud af faxen med den ene K3’er efter den anden, og det blev mere og mere nedslående. Der stod godt nok, at jeg havde gæld i noget, men det viste sig jo så, at det, jeg havde gæld i, nærmest var ikkeeksisterende, småjokede han.

– I tilstandsrapporten var der en generel beskrivelse af det gamle stuehus, hvor der stod ”Det gamle stuehus er bygget i 1870, og der er ikke sket synderlig udbedring siden da”, siger Frank, der så det fra den lyse side – nu havde han da noget fornuftigt at bruge sin fritid på.

Siden er det gamle stuehus blevet revet ned og erstattet med et spritnyt bindingsværkshus med stråtag, som var det for 100 år siden.

Læs hele historien om Bonderøven i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold