Bonderøven jubler: Nu bor vi her endelig

33-årige Frank Erichsen er stadig en meget populær herre.
Hver uge følger en halv million seere med i ”Bonderøven”s gøren og laden på Kastaniegården.

33-årige Frank Erichsen er stadig en meget populær herre.
Hver uge følger en halv million seere med i ”Bonderøven”s gøren og laden på Kastaniegården.

(Foto: Thomas Laursen)

Der er nok af gærder ude på landet. Men Frank Ladegaard Erichsen, bedst kendt som Bonderøven, er ikke typen, der springer over, hvor det er lavest – tværtimod.

Til trods for hans mantra om, at gøre alting mere enkelt, har DR’s muntre gør det selv-mand efterhånden brugt adskillige år på at bygge sit nye stuehus på Kastaniegården på Djursland.

I 2011 gik 33-årige Frank i gang med at bygge den kalkovn, som han har brændt alt det kalk, han har brugt til at lave mørtel af.

– Jeg tror, det var der omkring, det begyndte at dæmre for Theresa, at det godt kunne komme til at tage et stykke tid (at bygge stuehuset, red.), jokede Bonderøven forleden under et foredrag i Odense Congress Center.

Hvor fru Theresa er vant til de langtrukne projekter, har andre nysgerrige sjæle utålmodigt spurgt, hvornår familien Erichsen dog flytter ind i de nybyggede gemakker.

Til feinschmeckeren Franks store ærgrelse.

– Der er ikke noget, der gør mere ondt end at blive spurgt, om man er færdig, og man så må fremstamme et ”NEJ!”, sagde han med sammenbidte tænder.

Men endelig står det nye stuehus altså indflytningsklart. Værket er bygget efter gamle håndværkstraditioner med blandt andet bindingsværk og stråtag.

Læs hele historien om Bonderøven i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close