Nyheder23. september 2018

Birgitte Hjort Sørensen: Blev mor i august

Skuespilleren bekræfter endelig, at hun tilbage i august blev mor til en pige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20170810_pg_baum_und_pferdgarden_191_1.jpg
 Foto: Peter Grosen

Birgitte Hjort Sørensen, 36, er blevet mor.

Det bekræfter skuespilleren på sin Instagram.

Artiklen fortsætter under billedet.

Skuespilleren har postet et foto af et par små, buttede babyfødder, hvor hun annoncerer de gode nyheder.

- Bedre sent end aldrig: Denne yndige fod tilhører den dejligste lille pige, der kom til verden i august, og som har væltet os omkuld af kærlighed (og søvnmangel). Vi er uendeligt glade og taknemmelige - og har besluttet, at vores datter selv må bestemme, om hun vil være på sociale medier, så jeg vil styre mig med at lægge flere billeder ud (jeg har taget en del, skal vi sige det sådan), skriver Birgitte Hjort Sørensen.

I sit opslag sender hun også en stor tak til det offentlige sygehusvæsen, som hun kun kan rose til skyerne.

Skuespilleren havde termin i august, men har for alvor nydt at være i barselsboblen, og det er altså først nu, at hun bekræfter, at hun er blevet mor for første gang.

Det var tilbage i marts, at Birgitte Hjort Sørensen offentliggjorde, at hun ventede sit første barn.

Det afslørede skuespilleren selv i en pressemeddelelse.

Skuespilleren skulle til sommer have spillet med i musikforestillingen "Divaer i Glas" i Glassalen i Tivoli, men måtte altså melde afbud grundet graviditet.

Det var sangerinden Kaya Brüel, der erstattede Hjort Sørensen i forestillingen, der også havde Cecilie Stenspil og Caroline Henderson på rollelisten.

- Det er af den absolut bedste årsag, at jeg må trække mig fra "Divaer i Glas", som jeg ellers havde glædet mig meget til at være med i. Jeg skal nemlig føde mit første barn til august, lige omkring premieren. Min kæreste og jeg glæder os vanvittigt meget til dette nye eventyr. Og jeg er lykkelig for, det i stedet er min gode veninde og brillante kollega, Kaya, der skal indtage scenen sammen med Caroline og Cecilie, udtalte Birgitte Hjort Sørensen i en pressemeddelelse, som Tivoli udsendte.
I foråret 2017 kunne SE og HØR afsløre, hvem smukke Birgitte Hjort Sørensen dannede par med.

– Ja, det er rigtigt. Jeg har fået en dejlig kæreste, bekræftede Birgitte dengang over for SE og HØR.

Hun satte ikke navn på manden i sit liv, men kort efter kom det frem, at kæresten var den tidligere DR-redaktionsleder Kristian Ladegaard Pedersen.

Artiklen fortsætter under billedet.

Parret havde dengang allerede været sammen i længere tid og holdt bl.a. jul sammen i New York, da Birgitte spillede på Broadway.

Sponsoreret indhold