Babylykke: Birgitte Hjort Sørensen er gravid

Skuespilleren er netop nu aktuel i TV 2-serien \

Skuespilleren er netop nu aktuel i TV 2-serien "Greyzone".

Foto: Peter Grosen

Birgitte Hjort Sørensen, 36, er gravid med sit første barn. Det afslører skuespilleren selv i en pressemeddelelse. 

Skuespilleren skulle til sommer have spillet med i musikforestillingen "Divaer i Glas" i Glassalen i Tivoli, men må altså melde afbud grundet graviditet.

Det bliver sangerinden Kaya Brüel, der erstatter Hjort Sørensen i forestillingen, der også har Cecilie Stenspil og Caroline Henderson på rollelisten. 

- Det er af den absolut bedste årsag, at jeg må trække mig fra "Divaer i Glas", som jeg ellers havde glædet mig meget til at være med i. Jeg skal nemlig føde mit første barn til august, lige omkring premieren. Min kæreste og jeg glæder os vanvittigt meget til dette nye eventyr. Og jeg er lykkelig for, det i stedet er min gode veninde og brillante kollega, Kaya, der skal indtage scenen sammen med Caroline og Cecilie, udtaler Birgitte Hjort Sørensen i en pressemeddelelse, som Tivoli har udsendt. 
 
 
I foråret 2017 kunne SE og HØR afsløre, hvem smukke Birgitte Hjort Sørensen dannede par med

– Ja, det er rigtigt. Jeg har fået en dejlig kæreste, bekræftede Birgitte dengang over for SE og HØR.

Hun satte ikke navn på manden i sit liv, men kort efter kom det frem, at kæresten var den tidligere DR-redaktionsleder Kristian Ladegaard Pedersen.

Artiklen fortsætter under billedet. 

Parret havde dengang allerede været sammen i længere tid og holdt bl.a. jul sammen i New York, da Birgitte spillede på Broadway.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close