Nyheder 17. januar 2018

Thomas Evers Poulsen fylder 40 år: Blev forelsket i Miami

”Vild med dans”-stjernen Thomas Evers er fyrre, frisk, men langtfra færdig. Han er derimod lykkelig for det liv, han lever lige nu, og klar på en masse nye udfordringer.
(Foto: Dan Mariegaard)

Fyrre år er ingen alder, når livet kører på skinner.

Sådan er det i hvert fald for "Vild med dans"-stjernen Thomas Evers, der i dag, den 17. januar, fylder 40 år. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

– Jeg har det overraskende godt med at blive 40 år. Jeg føler mig yngre nu, end jeg gjorde, da jeg var 25. Jeg tror, jeg har det bedre med at fylde 40 år, end jeg havde det med at fylde 37. Dengang var min tidligere kæreste Ronnie (Hillers-borg, red.) og jeg lige gået fra hinanden efter mange år sammen. Så jeg skulle starte forfra og følte mig gammel, erkender Thomas Evers, da SE og HØR møder ham til en snak om tiden, der er gået, og tiden, der kommer.

– Fremtiden kan bare komme an. Jeg har ikke noget, jeg tænker, jeg skal nå. Livet må gerne fortsætte, som det gør, og så vil jeg se, hvad der sker af nye ting – jeg er aldrig afvisende over for en udfordring, siger han.

Den folkekære danser næste udfordring bliver 14. april 2018, hvor han vært for Dansktop Prisen 2018 i Boxen i Herning. Her kan du købe billet til Dansktop Prisen 2018

Artiklen fortsætter under billedet ...

Foto: All Over

Thomas Evers sammen med kæresten Sæthór Kristjánsson. (Foto: All Over)

Forelsket i Miami

Thomas Evers er yderst tilfreds, når han ser på de ting, der fylder hans hverdag. Han lever af det, der altid har været omdrejningspunktet i hans liv, nemlig dansen.

Og i privaten i Vanløse nyder han livet sammen med sin 26- årige kæreste Sæthór Kristjánsson, som han mødte i 2015.

– Jeg var på ferie i Miami med en veninde. Hende havde jeg introduceret for Tinder, så hun var sendt på en date. Jeg lå alene på hotellet og åbnede min egen Tinder. En af de første, der kom op, var den her muskuløse fyr, og jegtænkte: ”Hold da op”. Jeg sagde ja til ham, og så var der match, afslører Thomas.

De to begyndte at skrive sammen, og hjemme i Danmark havde de deres første stævnemøde. 

Efter et par måneder med dates tog Sæthór initiativ til det næste skridt.

– Vi blev kærester sidste fredag i oktober 2015 på gammeldags vis. Han havde skrevet et kærestebrev, hvor der stod, om vi skulle være kærester: ”Ja”, ”Nej”, ”Måske”. Han havde sendt det på sms, så jeg printede det selv ud og satte kryds i ja og lagde sedlen hjemme på spisebordet, smiler Thomas.

Læs meget mere om Thomas Evers i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. 

Se Thomas Evers Poulsen fortælle om at runde et skarpt hjørne i videoen: 

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold