Bjarne Riis sælger pragtboligen

Cykel-legenden Bjarne Riis\' villa er ikke bare super flot. Med i prisen følger også en grund på 72.291 kvadratmeter, som man kan hygge sig med at slå græsset på. Og så er det hele syv værelser at fornøje sig på.

Cykel-legenden Bjarne Riis' villa er ikke bare super flot. Med i prisen følger også en grund på 72.291 kvadratmeter, som man kan hygge sig med at slå græsset på. Og så er det hele syv værelser at fornøje sig på.

Foto: All Over Press

Efter at have forsøgt i mange år vil Bjarne Riis nu have luksusboligen i Vejle solgt.

Cykelstjernens næsten 500 kvadratmeter store udsigtsdrøm ved Vejle Fjord har fået kappet toppen af prisen, så den nu kan erhverves for 15 mio. kr.

53-årige Bjarne Riis, som nu bor med hustruen Anne Dorthe Tanderup, 45, og deres fire fællesbørn i Schweiz, har hidtil stædigt nægtet at sætte prisen på ejendommen ned. Ja, på et tidspunkt da ingen gad købe villaen for 20 mio. kr., da satte Bjarne Riis prisen op til 22 mio. kr.

Men nu har realiteterne ramt Riis – og han er nu villig til at skille sig af med den arkitekttegnede luksusbolig for 15 mio. kr.

Villaen, som blev bygget i 2002, ligger fredeligt midt i naturen på en enorm grund, og der er en fantastisk udsigt ud over fjorden.

De 308 kvadratmeter bolig er i forskudte plan og dertil kommer en kælder på 174 kvadratmeter.

Da Anne Dorthe Tanderup og Bjarne Riis i 2009 giftede sig, foregik brylluppet på matriklen, som nu er til salg.

Se Bjarne Riis’ villa her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close