Stædige Bjarne Riis: Kræver 17 millioner

Bjarne Riis har længe haft sin cirkelformede bolig i Vejle til salg – men har ikke rokket ved prisen i halvandet år.

Bjarne Riis har længe haft sin cirkelformede bolig i Vejle til salg – men har ikke rokket ved prisen i halvandet år.

(Foto: Mikael Rieck)

Det er tilsyneladende ikke nemt for Bjarne Riis at komme af med sin luksusvilla i Vejle – i hvert fald ikke til den pris på 17 millioner kr., som cykelholdejeren i halvandet år stædigt har holdt fast i.

Boligen med udsigt til Vejle Fjord fik cykelikonet og konen Anne Dorthe Tanderup selv opført i 2002. Siden har Bjarne Riis flere gange forsøgt at komme af med den 308 kvadratmeter store villa – først til en pris på 22 millioner, men efter et stykke tid blev den taget af markedet.

– Vi vil ikke af med det. Vi har tænkt os at beholde stedet, sagde Bjarne Riis i 2007 til BT.

I august 2015 røg boligen dog igen til salg – med et nedslag på fem millioner kr. Halvandet år senere har Bjarne Riis ikke ændret så meget som en krone ved prisen, som stadig er 17 millioner.

Den 52-årige holdejer bor til daglig sammen med sin kone og sine fire drenge i Lugano i Schweiz.

– Vi har ikke ambitioner om at komme til Danmark for at bo. Hvis vi skal bo permanent i Danmark, ville vi nok bo i København, siger Bjarne Riis til DR Sporten og fortsætter:

– Vi har stadig vores hus i Vejle, men det vil vi gerne sælge. Vi ved ikke, om vi kommer til at bo i Danmark. Nu har vi også børn, der går i skole i Schweiz. Men det kan jo ændre sig i fremtiden, fortæller han.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close