Nyheder 20. februar 2017

Stædige Bjarne Riis: Kræver 17 millioner

Cykelikonet har i halvandet år holdt fast i en pris på 17 millioner kroner for sin luksusbolig
(Foto: Mikael Rieck)

Det er tilsyneladende ikke nemt for Bjarne Riis at komme af med sin luksusvilla i Vejle – i hvert fald ikke til den pris på 17 millioner kr., som cykelholdejeren i halvandet år stædigt har holdt fast i.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Boligen med udsigt til Vejle Fjord fik cykelikonet og konen Anne Dorthe Tanderup selv opført i 2002. Siden har Bjarne Riis flere gange forsøgt at komme af med den 308 kvadratmeter store villa – først til en pris på 22 millioner, men efter et stykke tid blev den taget af markedet.

– Vi vil ikke af med det. Vi har tænkt os at beholde stedet, sagde Bjarne Riis i 2007 til BT.

I august 2015 røg boligen dog igen til salg – med et nedslag på fem millioner kr. Halvandet år senere har Bjarne Riis ikke ændret så meget som en krone ved prisen, som stadig er 17 millioner.

Den 52-årige holdejer bor til daglig sammen med sin kone og sine fire drenge i Lugano i Schweiz.

– Vi har ikke ambitioner om at komme til Danmark for at bo. Hvis vi skal bo permanent i Danmark, ville vi nok bo i København, siger Bjarne Riis til DR Sporten og fortsætter:

– Vi har stadig vores hus i Vejle, men det vil vi gerne sælge. Vi ved ikke, om vi kommer til at bo i Danmark. Nu har vi også børn, der går i skole i Schweiz. Men det kan jo ændre sig i fremtiden, fortæller han.

Sponsoreret indhold