Nyheder8. marts 2013

Bitterfissen: Tag en tudekiks, Christopher!

Bloggeren be'r Medinas unge kæreste tørre øjnene og indse, at monogami er den største løgn siden Milli Vanilli
Stakkels, stakkels Bethany ...
Stakkels, stakkels Bethany ...
 Illustration: TurbulenzDet har saftsusemig været en hæsblæsende uge. En af den slags, pøbelen kun kan drømme om, men som Bethany udlever på månedlig basis på grund af min efterhånden ufattelige stjernestatus.

Det startede med, at Abyssen kildede i takt med vintergækkens vækst i skovbunden. Noget måtte ske! Så jeg telefonerede efter Homofrisør Monroe, og en time senere drog vi afsted på en spontan tur til sommer-residensen på Hanstholm. Den røde 2CV fik fuld gaspedal, og Monroe skrålede, alt han havde lært "Ich bin geil" under hele turen.

Læs Bethanys Blå Bog

Efter en festlig aften med Fernet, kakao og Piratos, havde vi oparbejdet så meget lyst i genitalierne, at vi var nødsaget til at hive Commodore og webcam frem og plotte os ind på Scor.dk, hvor vi oprettede parprofilen "LiderligtCamPar-Hanstholm". Der sad vi så, og forlystede os til den lyse morgen med unge, topvirile filejser. Tak spids, for en lystig nat!

Bitterfissen: Blachman, lad mig trille dine boller

Dagen derpå spiste vi gåsebryst og legede rollespil på Havnen. Monroe var Alexis, Bethany var Dex Dexter. Vi hyrede en tilfældig fisker til at spille Blake. Monroe brugte ham som "pipeline".Vi rundede dagen af med en stramtoprullet vandondulation og en rensemaske, og så gik turen ellers tilbage til Gården, hvor jeg havde en underlødig aftale med en monsterpenisvedhængt fra Thy. Jeg skal da ellers lige love for, at Abyssen fik med Kløpinden, hvis I forstår sådan en lille én.

Bitterfissen: Årets pikansjoser og blankobitches

Nåh. Har man sagt "livet i overhalingsbanen" , må man også sige Medina. Skulle man tro på SE og HØR, hvilket man gør klogt i, så ligger Lambis kuvøseguf i fosterstilling, og babber tommeltot,og kan slet ikke komme sig over Medinas forsøg på at finde Xander i lagenerne. Bethany giver gerne et hjælpende skåneærme, og et godt råd til en filejs i nød. Jeg er trods alt god på den måde.

Bitterfissen: Medina + Xander = Katastrofe

Kuvøseguf, forstå dette: Monogami er den største løgn siden Bibelen og Milli Vanilli. Jo før du indser det, des bedre. Livet er en legeplads, og stærke kvinder, som Lambi og Bethany, tager for os af varerne, som en mand ville gøre det. Det kunne alle Grødhoveder lære noget af, for fred på jorden det ville skabe. Det er ganske vist. Som Bethany hver søndag på Bodegaen prædiker:

Numse-Rasmus: Vil på date med Bitterfissen

Lad os alle bolle. Giv os i dag vores daglige knald, og glem alt om jalousi, som Numse-Rasmus glemmer alt om sine kønssygdomme. Led os endelig i fristelse, men fri os fra blyantspikke og tørfisser, thi svulmende diller og sjaskvåd fjappe skal agtes og æres i al evighed. Skål!

Og så drikker vi os alle i hegnet, boller på kryds og tværs og kører hinanden hjem i trillebør. Tag det til jer. Også dig, Bendtner.

Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.


Sponsoreret indhold