Nyheder 4. februar 2013

Numse-Rasmus: Vil på date med Bitterfissen

Adskillige afvisninger og tilsvininger kan ikke stoppe singlefyren
Numse-Rasmus har inviteret Bitterfissen på date - se hendes svar
Numse-Rasmus har inviteret Bitterfissen på date - se hendes svar
Foto og illustration: SBS og Forlaget TubulenzReality-fyren Numse-Rasmus har flere gange været i kløerne på bloggeren Bethany Hansen, bedre kendt som Bitterfissen.

Men hun er bestemt ikke begejstret for den numse-glade nordjyde.

Da Bethany i de sidste dage af 2012 gjorde status over det forløbne år, udnævnte hun endda Numse-Rasmus til "Årets hæmoride" og fortalte, hvordan hun havde blokeret ham på facebook, fordi han jagtede hende.

Bitterfissen: Årets pikansjoser og blankobitches

Men intet kan stoppe Singlelivs-stjernen, når han første har sat sig noget i hovedet. Derfor har han nu opdrevet Bitterfissens profil på Dating.dk og har inviteret hende på date med ordene:

"Hej dit lækre skår skal du snart date en mand med et stort M. Tag chancen og lær mig af kende din skæppe skønne kvinde.
Rasmus fra singleliv
møs din dejlige stjerne ;)"

Numse-Rasmus: Vil på date med Amalie

Invitationen blev dog ikke ligefrem modtaget med kyshånd af Bitterfissen, som sendte dette svar retur:

"Det var lige godt satans. Jeg synes ellers, jeg har gjort det analstjerneklart, at jeg hellere vil kneppe en hjemløs af medlidenhed, end jeg vil på date med dig.
Jeg ved godt, jeg er grundlæggende fantastisk, og det mest nasty stykke kvindfolk, du nogensinde har set, men du er simpelthen for klam, syg og dum til mig.
Tag dog et nej for et nej, dit desperate møgsvin af en dillervedhængt, eller jeg nakker dig med en frossen kalvemørbrad! Jeg ved godt, du drømmer om, Bethany boller dig til overlagt hjertestop, men du kan glemme det! Skrub dog til lægen og få styr på dine diagnoser. Hellere før end siden!"


Vi venter spændt på Numse-Rasmus' reaktion på afvisningen …


Sponsoreret indhold