Nyheder28. december 2012

Bitterfissen: Årets pikansjoser og blankobitches

Bethany skåler i Fernet og ser tilbage på det herrens år 2012
Blachman er Gud, Anne Linnet er bare ... en slidt måtte. Bethany svinger pisken over "X Factor".
Blachman er Gud, Anne Linnet er bare ... en slidt måtte. Bethany svinger pisken over "X Factor".
 Illu.: Turbulenz

I Bitterfissens navn!

Hvad er mere glædesfordrende end at sole sig lidt i selvfedhedens tegn? Intet.

Derfor må budskabet om, at Bethany er det mest interessante Danmark har set i 2012, spredes. Ikke at det har været svært at opnå den fine titel. Mediemølposen og Blogstilstanden er kraftedemig så mindrebemidlede, at Bethany er kommet sovende til det. En hjemløs kunne gøre mig kunsten efter, var han i besiddelse af en IQ højere end 25. Nuvel. 2012 stod i Bethanys navn, og lad os skåle på det. I Fernet. Det er godt imod diarré, og det er jeg i den grad i besiddelse af i skrivende stund.

Ja, Bethany sidder permanent på tønden her på en af årets sidste dage, og i den anledning kan èn jo ikke lade være med at tænke tilbage på de bremsespor, jeg i årets løb fik skabt i diverse bomuldsunderbenklæder. Det er god skik med et tilbageblik, og oh, sikke minder:

- Tina Lund-dum, der fik et hysterisk flip midt i Go' morgen Danmark, fordi jeg havde skrevet usandheder om hendes rædsomme præmiekøer. En katastrofe var det, at Bethany havde formidlet til pøbelen, de trælse porcelænskøer var købt, når de i virkeligheden var vundet! Tak spids! Tak i øvrigt for din optræden i programmet, Lund-dum. Du fik i sandhed vist det ganske, danske land, hvor snotdum du er. End ikke Bethanys fantastiske ord kunne ha' gjort det bedre.

Bitterfissen: Accepter dig selv, vanvidspat!

- Liberalistkussen, Anne Sophia Herpes, der gik i vater og søgte trøst hos diverse Klynkeklunker - heriblandt Søren Pind - fordi Bethany havde skrevet sandheder om hende, hendes dobbeltmoral og ikke mindst hendes funktionalistiske tilgang til alt andet end sig selv. Ak ja, det var åbenbart en grum omgang at være nødt til at se sig selv i spejlet på den måde.

- Lasse Rimming (den selvhøjtidelige parodi på en komiker), der indtog Bethanys Facebookvæg med sine åndsamøber af nogle fans, og nægtede at skride igen, fordi han ikke kunne tåle lidt modstand. Tænk engang, at skulle smides ud, når man er en voksen mand med påstået høj IQ. Foreligger der overhovedet beviser for mandens intelligens? Ja, jeg spørger bare.

- Pernille Brækbæk,( I ved nok ikke, hvem hun er, men det skal I ikke være kede af, det er der ingen udenfor den Københavnske RøvslikkerMediemanege, der gør)der helt kulret i femøren sendte mig kærlighedsbeskeder, og i øvrigt for åben skærm under et interview om Bethany, måtte tilstå, at hun pga. manglende uddannelse ikke anede, hvad kultur var. Det udløste sjatpisseri i tenaen hos Bethany, kan jeg godt betro jer.

- Og så var der meningsfissen Lebbesen, også kaldet Michael Jeppesen, der fællesgokker med andre "Radioværter" ovre hos 24lyv. Han gav den som Bethany henne i strikkeklubben på denfri.dk, som han sidder og bestyrer. Det grinte jeg dog ikke af. En mand, der kæmper for at blive taget seriøst, der så sidder og skriver hadske indlæg om Paula Larrain i Bethanys navn. Selv ikke med min lave moral havde jeg set den komme. Hvilket naturligvis var blåøjet af mig. En mand, der er ligeså fyldt med integritet som et hullet kondom med sæd, bør man naturligvis tiltænke det værste.

Bitterfissen Bethanys blå bog

Ja, Bethany kunne i den grad blive ved, når det handler om de grin og hovedbrud, Pseudokendisser og Mediegalskaben har foræret mig i år. Desværre har jeg ikke uendelig spalteplads, hvorfor vi må se at komme til årets kåringer:

Årets Pikansjos: Sidste år gik den tvivlsomme ære til Joachim B. Fuckfjæs. Manden, der burde pakke sine mandepatter og flytte til et land, hvor de er vilde med nedladende idioter. I år sender vi titlen videre til Thomas Rode. Den mest medieliderlige kok, Danmark nogensinde har måtte finde sig i. Jeg magter ham saftsusemig ikke. Kan ikke åbne for tossekassen, uden den stud kigger ud på mig med sit selvfede smil og blottede overarme. Ja, vi har set, du har muskler, din båtnakke, og vi har hørt dig! Tag så din stenaldermad og skrid tilbage til...ja, Stenalderen!

Årets Blankobitch: Mascha Vang var sidste års Blankobitch, men i år må hun overlade prisen til Homo-Gustav. Jovist, der findes blankere end den snotdumme åndsbolle af en homodiva, men lad os lade som om, de ikke eksisterer. Andet kan jeg ikke bære her inden 15 og fire flasker Fernet.

Årets mest bollebare kendis: Pilou Asbæk, den skønne skuespillerfilejs! En mand, der knepper som et bæst, og kan se kynisk ud, mens han gør det. En ophidsende sjældenhed, kan jeg godt betro jer. Skål, Pilou! Er du snart klar til at vende tilbage til gummilagenerne?

Årets Hæmoride: Numse-Rasmus. Pinlig eksistens i "Singleliv", der kører på TV4, og det eneste levende væsen i Danmark, der har flere kønssygdomme end mig. Manden er besat af store numser, og derfor også af Bethanys. Stalkede rundt efter Bethany gjorde han i håb om lidt penetrering med en pigtrådskølle, så jeg til sidst måtte blokere ham fra Facebook. Hvad er det dog med de mænd, der ikke forstår et nej? Javist, det kan være forvirrende, det ved Bethany godt. Der findes speltkusser, der siger nej, men mener ja osv., men alle ved, at når Bethany siger nej, så mener hun nej, og når en mand siger nej, får han fyret en kinaradise op i rektalen. Sådan er Bethanys regler. Og de gælder. Amen.

Årets Kukker: En kukker er et gammelt, desperat stykke kvindfolk, der laver den dyre med unge mænd. Bethany er selvskrevet til titlen, ligeledes er Stephanie Star fra "Singleliv" (eddermamemig nogle klamme typer, de har opstøvet til det program), men den fine titel må uden tøven overrækkes til Sarah Zobel. Midaldrende jetsetterdåse, der skred fra hus og hjem for at gi' sig hen til det overlækre hug til Burhan G. Det er Bethany saftsusemig nødt til at ha' respekt for. Bethany HAR beskuet den unge sheik i levende live. Det var i sommers, da jeg skulle til møde med kapitalismen. Helt rundt i Abyssen var jeg, men fik dog tiltusket mig et billede, der nu bliver brugt til flittig filetfileri. Godt scoret, Kukker!

Og...Som rosinen i Adoptivsøn Adolfs numsehul:

Årets snotbobbel: Xander (Søn af Anne Sengelinned). Uddybning unødvendig.

Lad mig slutte dette årets sidste blogindlæg med at sige tak. TAK for al den diller, opmærksomhed og venlighed jeg har modtaget i forbindelse med at ha' været den bitreste fisse i år 2012. Grødhoveder, I har rørt Abyssen mere end dengang Ole T. og jeg blev kommunemestre i Rumba. Og det siger i sandhed ikke så lidt. Gud bevare Bethany og søens folk.

PS. Jeg giver et gratis slag fjams, når I vender hjem.

GODT NYTÅR!


Dagens deal i SE og HØRs shop - spar 30% på et lækkert skønhedsprodukt


Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal naturligvis understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Bitterfissen: Det er ikke til at bæreSponsoreret indhold