Bitterfissen: Op på Maudes spisebord

Grisehandleren er sørgeligt udstyret. Men han har en god tunge ...

Grisehandleren er sørgeligt udstyret. Men han har en god tunge ...

Illustration: TurbulenzKlokken slår, tiden går. Ja, det skal jeg da saftsusemig lige love for. Både Skovfogeden og tiden er løbet fra Bethany, da jeg har været opslugt af at skrive mumieporno: Erindringer fra min tid i Korsbæk. Ser I, Bethany står og mangler skejser til en ny kornsilo, og det fremgår jo tydeligt at - skriveevner eller ej - så kan man tjene mange penge på underlødig litteratur. Det er hende med de 50 grå solbriller da beviset på.

Bitterfissens Blå Bog

Nuvel. Bethany er jo både snedig og doven anlagt, er kommet sovende til min fantastiske succes, og derfor slog det mig, at pøbelen med kyshånd vil tage imod mine erindringer fra en svunden tid. Hvem ville ikke gi' deres nyresten for historien om dengang Bethany (og nu må vi lige omskrive, så SE og HØR ikke får rødvinen galt i halsen) og Elisabeth gik hårdt til den på Maudes spisebord. Hele armen fik Bethany. Så voldsomt og længe at Elisabeth udviklede seneskedehindebetændelse grundet overanstrengelse.

Bitterfissen: Paradise-drengene er røvsyge

Til alt held havde vi Dr. Hansen, den lille voyeur, som tilskuer. Rev i fjederen gjorde han til det festlige syn, for derefter at tørre kalorius af i Maudes gardiner. Hvorfor fanden tror I ellers, kokkepige Laura måtte vaske lortet så ofte? Ja, han hjalp således Elisabeth med seneskedehinde-betændelsen, mens Bethany hamrede Bankdirektørens portvin.

Bitterfissen: Blacman, lad mig trille dine boller

Maude var ikke bedre, kan jeg betro jer. Hvad tror I egentlig, hun i virkeligheden lavede, når hun gik op og lagde sig? Bild mig ikke ind, I ikke har tænkt tanken?

Men det må I læse om en anden dag. Eller spørge Agnes … eller Misse. Ja, der er i sandhed beskidte historier nok at fylde en bog med. Selv mener jeg, at episoden på Jernbanehotellets toilet er en af de bedre. Den grisehandler var i den grad sørgeligt udstyret. Men tungen fik han på gled! Godt oplært af Enkefru Møghe, som han sagde. Tak spids!

Fantastiske historier jeg kan fortælle mine kommende børnebørn. Det er godt at være skamløs nymfoman på den måde.

Bitterfissen: Pulestemning

Men lad os skifte fra relevant til irrelevant. Det er det, jeg bliver betalt for, og det har jeg absolut ingen problemer med. Sådan er det, når man har en fortid som glædespige for folket. Så er man ikke sart på den måde. Folk er folk, siger Depeche Mode. Penge er penge, siger Bethany, og giver ikke en fuck for, hvad jeg skal gøre for at tjene dem. Det er sgu da ligemeget!

Amalie har været i retten. Sigtet for at afgive falsk vidneforklaring. Sådan er det, når man ikke kan huske om ens kæreste, i dette tilfælde Ulven Peter, har banket en sønder og sammen eller ej. En bivirkning af det faktum, at tøsen render rundt uden fungerende tankevirksomhed.

Bitterfissen: Accepter dig selv, vanvidspat!

Dommen lød på 60 dages betinget fængsel samt 60 timers samfundstjeneste, hvilket ærgrer Bethany. Tøsebarnet har brug for hård konsekvens for sine dumheder, og skulle i den grad ha' været smidt bag tremmer. Bevares, hun skal ha' lov at leve i sit eget lille pinlige cirkus, men når hun trækker politi, ret og skatteborgernes penge ind i billedet, så knækker filmen for Beths, og hammeren bør kraftedemig falde hårdt!

Samfundstjeneste? Indrømmet, Bethany ved ikke meget om det. Har indtil videre formået at holde mig ren, selvom jeg er skyld i alt - og lidt til. Jeg forestiller mig dog, at den eneste tjeneste Amalieklovnen kan gøre det danske samfund er at forsvinde fra det. For evigt.

"Jamen, Bethany", siger et af Grødhovederne, da jeg lufter min mening om skanken på min Facebook-fanside. "Jeg mener at kunne huske, du engang syntes, Amalie var ganske sød og uskyldig. Du har måske skiftet mening?"

Bitterfissen: Dramakongen Klynkevild

Vorherre bevares, græd mig en fucking flod, Dumpap! Jeg har sagt det før: Er kraftedemig håbløst åndet at lede efter mening hos Bethany, der aldrig kan finde ud af at holde sig til substansen, og intet problem har med at mene ét i dag og noget andet i morgen. Sådan er mennesker nemlig. Det tør de bare ikke indrømme i angst for ikke at blive taget seriøst. Det rager Bethany en flyvende gaffel! Desuden er jeg efterhånden så senil (det er Fernet'en, siger Dr. Hansen), at jeg ikke kan tages til indtægt for noget som helst af det lort, jeg lukker ud på daglig basis. Kan ikke engang huske, hvem fanden jeg bollede i aftes.

Håber saftsusemig mig ikke, det var Blachman. Tænk sig, endelig at ha' fået manden på korset - og så glemme det. Den tanke er næsten ikke til at bære.

Det må jeg ha' en dram på.

Skål og Røv-ikon!

Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close