Nyheder18. januar 2013

Bitterfissen: Paradise-knægtene er røvsyge!

Bethany raser over mændene på hotellet i Mexico. Læs hendes nye blogindlæg her
Bethany savner Daghan. Han var et ordenligt stykke mandfolk. Synes hun.
Bethany savner Daghan. Han var et ordenligt stykke mandfolk. Synes hun.
 Illustration: Turbulenz



Bethany er plumpet direkte i Realitysuppedasen. Paradise Hotel er skudt i gang ved hjælp af den yndige Paris Hilton, og det vil jeg saftsusemig ikke gå glip af.

Sjældent oplever man større chance for at pleje sit selvværd, end når en flok hjernedøde tåber indtager horehotellet i Mexico. En sandhed med moderationer, må jeg dog efterhånden erkende. Det var tider, dengang PH var bunden af Fernetflasken, men i disse moderne tider, hvor folk med manglende hjernemasse er så eftertragtede, har programmer som "Tumperne fra Marielyst" og "Idioter i Junglen" taget føringen.

Bitterfissen: Blachman, lad mig trille dine boller

Mere hjernedødt bliver det simpelthen ikke i genren. Det er ikke sjovt mere, det er bare pinligt og dumt, og eftersom Bethany ikke kan arbejde med de to lorteprogrammer, så lad os blive ved Horehotellet. INGEN er så sjove at svine, som typer, der vil anerkendes for manglende hjernemasse.

Skuffelsen var enorm allerede fra start. At påstå andet ville være den største løgn siden Milli Vanilli. Knægtene var røvsyge at beskue. Den ene mere end den anden. Dog var der en, der skilte sig ekstraordinært negativt ud: Martin, Truttefuckinglut-tossen. Kraftedemig mere sjælden end køn, og det mest irriterende individ, Bethany har stiftet bekendtskab med i det program. Nogensinde!

Bitterfissen: Dramadronningen Klynkevild
Alfa-han, påstår han at være. Alfa-han min bare røv! Er sgu ikke nok at ha' det hele i kæften, din imbecile båtnakke af en belastende, truttende eksistens. Lasse Rimming bliver jo heller ikke sjov, bare fordi han påstår det. Mads Mikkelsen vil heller ikke løsnes fra korset i Bethanys kælder, selvom han råber og skriger osv. osv. Næææh.

Der er mere alfa-han i Daghans (tidligere deltager) højre klunke, end der er i hele din intetsigende krop. Skulle du ikke hellere koncentrere dig om at oparbejde en slags tilværelse. Du er 30 år! Skrub hjem til dit grønttorv .. i Jylland! Eller forsvind fra jordens overflade i forsøget (Og tag gerne AnisAnus med dig). Ellers ender det med, min hæmoride eksploderer af raseri, som når betændelse sprøjter fra gårdhundens analkirtler. Nu jeg tænker over det: Er der nogen, der har Daghans telefonnummer? Den testosteronbøf er saftsusemig saftig som ind i helvede. Det synes Bethany.

Bitterfissen: Belastende eksistenser
Tøsebørnene var hverken værre eller bedre. Spejlblanke og ordinære. Ved første øjekast virkede Anna som en sød og køn pige, men hun er jo dummere end snot og så løs i skrævet, at Susan K må sidde derhjemme og blegne af misund. Ikke at gavmild frikadelle bør lægges nogen til last, men lidt stil er vel ikke for meget forlangt. Ellers bliver man bare hængt ud i SE og HØR som 'billig skank'. Tag det til dig, min pige. Det er for dit eget bedste. Bethany er god på den måde.

Bitterfissen: Årets pikansjoser og blankobitches

Og så har vi Mette, der gerne vil skille sig ud fra de andre hjernedøde, fordi hun har en idé om, at hun har en hjerne, men samtidig agerer flæbelæbe, når bolletærterne kalder hende tørkiks, fordi hun ikke gider dåse rundt som dem. Nu må du kraftedemig ta' dig sammen, tøs. Suck it up (sut den op fra slap), og bestem dig. Vil du være anderledes end resten, må du tage de tørre tæsk. Det er prisen man må betale, når man tør at skille sig ud fra mængden.

Bare se på Bethany. Kællingerne er altid sure på mig, selvom jeg ikke har gjort dem noget. Bare fordi jeg er klogere og bedre end dem, og dermed tør sige sandheden - råt for usødet. Og fordi jeg kan deep-throate, så tårerne sprøjter, men det bliver nok slettet af censuren, så den må I tænke jer til.

Bitterfissens blå bog

Summa summarum (Honningbier elsker at summe i rumpen): Det er på tide at bringe Nichlas fra sæson syv på banen, hvis det fortsat skal lykkes at holde Bethany hjemme fra bodegaen på hverdagsaftener. Ham er jeg saftsusemig lummer på.

Alligevel skal der her i enden lyde en tak til de Reality-retarderede. Tak, fordi I giver Bethany indhold i tilværelsen. Bethany bliver taknemmelig for sit liv og sine børn på den måde, når I gør det så snapseklart, hvor fantastisk og klog jeg (og mit afkom) er, i forhold til jer. Uvudérligt! Det er vi nødt til at drikke på. Skål!

Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal naturligvis understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.




Sponsoreret indhold