Bitterfissen: Stine Stripperstang

Bethany er ikke specielt glad for Stine Kronborgs indtræden i \

Bethany er ikke specielt glad for Stine Kronborgs indtræden i "Paradise Hotel".

Foto: TurbulenzSommetider har jeg svært ved at begribe, hvor gennemgående fantastisk jeg er i forhold til alle andre, men f.eks. Stine Kronborg hjælper mig med at holde den opfattelse intakt.

I søndags, mens jeg sad ovre på den lokale og grublede over livets finurligheder over to flasker Fernet og et dusin påskepils, hørte jeg i mit hørerør, at gåsen var tjekket ind på Horehotellet til de andre medieliderlige stupiditeter.

"Stine Kronborg?", tænker I, og aner med stor sandsynlighed ikke, hvem hun er. Det skal ikke lægges jer til last, for hun er ikke ligefrem det største bidrag til befolkningen. Men Bethany kender trods alt en tom dåse, når hun ser en.

Bitterfissen: For gustne til låååve

Kort fortalt: Gusten skøge med hang til at smide tøjet for alle, der gider glo på det - hvilket de åbenbart gør i Australien - og det kan sgu være svært at ta' ind, når nu sinken er mere røvsyg at glo på, end den panerede nakkekotelet jeg har tænkt mig at æde i aften.

Bethany kender kun til hendes eksistens, fordi yndlingssprøjten har det med at skrive stolpe op og stolpe ned omkring hendes nøgenhed. "Nu har Stine Kronborg smidt tøjet igen", skriver de gang på gang. Hurra, mes amis (ja, så er man startet til fransk, fordi det pilefletkursus blev så skide enerverende)! Hvis I nu nøjes med at skrive om hende, når hun rent faktisk har kluns på, så slipper vi nok for at høre om hende nogensinde igen.

Jeg magter ikke kængurustylten, det er muligvis gået op for de skarpeste i grøftekanten, så i aftes så jeg det som en udmærket idé at beskue et afsnit af Horehotellet, for således at kunne give hende en overhaling i mit fredagsindlæg. Jeg sover så godt om natten på den måde, skal jeg sige jer. Skål!

Bitterfissen: Tag en tudekiks, Christopher!

Noget af et chok, tak spids! Først overraskede hun med at ha' flere klude på, end jeg nogensinde før har set - dernæst med at være mere hjernedød end først antaget. Hvordan det overhovedet kunne lade sig gøre, ved jeg ikke, men jeg var rystet og måtte akut bunde en Fernet.

Du' kraftedemig pinlig, Stine Stripperstang. Du er 33! Og du skaber dig mere end hotellets unge tøser, der i det mindste kan undskyldes med deres unge alder. Hvornår fanden gik din udvikling lige i stå? Da du var 12?

Ikke nok med at du er pinlig at glo på, når du render og gør dig til, du er kraftedemig endnu værre, når du åbner kæften. Lyder som en retarderet på helium. Saftsusemig lidt af en afvej at netop du skulle kommentere på Martins kiksede, verbale udgydelser. Fej for egen dør! Eller flyv ad helvede til. On a second note (inde i en notesbog): Gør det uanset.

Skulle jeg for en gangs skyld - i anledning af påsken - finde noget positivt at sige om skanken, må det være patværket. Ikke at man i teorien kan udtale sig om noget, der ikke findes, men alligevel. At hun ikke er bukket under for fristelsen til at få lavet gigantiske plastikjunger, tager jeg skåneærmerne af for. Bethany hylder det naturlige - også selvom det skulle være indgroet. Herregud, Bethanys buste er sgu både vind og skæv og punkteret, men patter skal være mærkelige! Lange, skæve, små, gigantiske eller indgroede. Vi skal være stolte af dem! Og så længe, de bare er legesyge, er mændene også glade! I hvert fald dem, der er værd at samle på.

Bonusinfo: Rasmus er den eneste lækre filejs på Horehotellet. De andre er jo rene kyllingeskrog! Giv mig Gleager! Giv mig Daghan og giv mig Nicklas! Med det vuns.

God påske, idiodos! Og velbekomme.

Bitterfissen: Gør mig våd, skaldede hævner!

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close