Nyheder9. august 2013

Bitterfissen: Karantæneramt

Bethany har fået en undskyldning for at slå sig på flasken
https://imgix.seoghoer.dk/media/9e5f3d7846d94f89bfe7d0e33793f251.jpg
 Foto: Forlaget Turbulenz


Landet har ligget øde i bekymring over Bethanys lange fravær på Facebook. Der gik rygter om, at jeg lå for døden med en uhelbredelig omgang klamydia efter en vild aften med Numse-Rasmus, eller at jeg simpelthen havde drukket mig ihjel. Men ukrudt forgår ikke så let, Grødhoveder. Bethany havde karantæne på Facebook for 117. fucking gang!

Ret skal være ret. Havde Facebook-tåberne slettet mig grundet grimt sprog, havde det sgu været fair. Bethany er ikke den, der kæmper for ytringsfrihed. Bethany er ligeglad på den måde. Der er jo heller ikke ytringsfrihed på min blog. Sletter kraftedemer efter ph-værdi i skrævet, for hvorfor dog acceptere idioter på egne enemærker? Der jo nok af dem derude, hvor man ikke kan slette deres latterlige eksistenser med et tryk på en knap. Eller blot slå dem ihjel med en svensknøgle. Men, men - det er jo tydeligt for enhver kyllingehjerne, at jeg udelukkende slettes fra Facebook grundet tåbelige anmeldelser. Og så bliver jeg fandeme gal i skralden! Dét siger jeg jer! Eller får endnu en undskyldning for at slå mig på flasken, hvilket er mindst ligeså godt som et raserianfald her på matriklen.


Bethany om agurketiden

Speltkussebanden har åbenbart ikke andet at tage sig til end at hækle blomster af silkepapir, købe sko, skide lyserøde hjerter med rosenduft og anmelde Bethanys - og dukkeførerens - profil. Bol jer selv hårdt i røven med et rivejern, kællinger, og få et liv! I er jo besatte af mig. Jeg forstår godt, at I ikke magter mig, for det er jo hårdt at høre sandheder, som dem Bethany fortæller, men så hold jer dog for fanden væk fra min Facebook-væg. Sværere er det ikke. I opfører jer kraftedemer som teenagetøser, der ikke har fået konfirmationsfinger endnu. Pinligt! Gå ud og få noget voldsom diller. I lader til at trænge.

Bitterfissen: Forlorent liv på Facebook

Nu sidder jeg så og roder mig i røven, og aner ikke en hylende prut om, hvad der er sket i ugens løb. Jeg hørte en fugl synge om, at Gigantdilleren og Ibi Støving var i catfight, fordi Lyngvild sagde ærlige ord om Ibis promiskuøse opførsel - Som Bethany i øvrigt er vild med. Den kvinde er jo fandeme gået ned flere gange end solen, som man siger. Fighten blev dog hurtigt afblæst, for selv Gigantdilleren havde ikke lyst til at blive lagt for had af Danmarks fnisedarling nummer et og hendes fans. Pokkers.

Nu vil jeg holde weekend. Jeg har en fræk aftale med en monsterdiller. Vi skal til Gilleleje og lave den dyre i klitterne. Bagefter skal vi hjem på Gården og ha' en omgang brunkål med flæsk. Har haft hård mave hele ugen, fordi jeg ikke har været i stand til at lette mit hjerte på Facebook. Det skal der fandeme rådes bod på!

Bitterfissen: Ligemeget!

Inden jeg slutter, vil jeg dog besvare et spørgsmål, jeg er blevet stillet af en del bekymrede, og skrupliderlige, mænd. Det lyder: "Bethany, hvad skal jeg gøre, når min kone ikke har lyst til at bolle mere?". Og det er jo et dejligt nemt spørgsmål at svare på: Find en, der gør. Velbekomme.

Bethany HansenOvenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Sponsoreret indhold