Nyheder7. december 2012

Bitterfissen: Freakshow

Det er brystbomben Linse, der har fået bloggeren til tasterne i denne uge
Hvis der er nogle, der kan få Bitterfissen til at fare i blækhuset, er det de kendte.
Hvis der er nogle, der kan få Bitterfissen til at fare i blækhuset, er det de kendte.
 Iation: Forlaget Turbulenz



Bethany har været tvunget til at bunde Fernetflasken endnu en gang, og det begynder efterhånden at ligne et kronisk misbrug. Men det er kraftedemig et nødvendigt onde, når man skal klare både svampebehandling af tvillingerne, fællesonani med Skorstensfejeren og revselse af en flok hjernedøde pseudokendisser. Ej at forglemme savnet af Anders Frandsen, J.R og Amy i det hvinende hus. Livet er bare ikke det samme uden dem.

Bitterfissen: Dramadronningen Klynkevild

Og jeg har mareridt, kan jeg godt betro jer. Mareridt over muligheden for at den kommende generation bliver en forsamling Amalie- og Gustav-kloner. De unge ser dem som forbilleder, hvilket er slemt nok, men hvad værre er, at urimeligt mange hjernedøde voksne også gør. Gud have merci (Gud giver Mercichokolade)!

Dagens deal i SE og HØRs shop - 30% på Change Serum fra Karmameju

Og nu vi er ved Guder, så lad for fanden Thors hammer falde ned over de idioter, der har produceret den forpulede p-skive-reklame med Linse Vanvidspat. Saftsusemig usmageligt, at fordi det ganske danske land har fået patværk og hårextensions galt i halsen, så skal der laves sjov, og grines af AmagerLailaens gamle hobby: At nakke p-vagter med næver eller kniv. Madammen har rusket tremmer for selvsamme, og været et så ringe eksempel på en mor, at man kan kalde Joachim B. Fuckfjæs en god politiker i sammenligning (underlig sammenligning måske, men jeg er som sagt stangstiv i skrivende stund).

Spot en utro - se de ni typer på Q.dk

Og på den konto kan jeg sgu ikke lade Linses mor, Mopper, gå min bitterhed forbi. Damen, der har ladet skønne Mikkel K. vokse op på et møgbeskidt værtshus. Klamt! Og må Bethany i samme moment komme med et godt råd: Når I slingrer hen på bodegaen, så lad ungerne blive hjemme. Det er sådan, vi gør her på Gården. På den måde opdages det ikke så let, at ungerne i virkeligheden ville være bedst tjent med en tvangsfjernelse. Velbekomme.

Eddermanemig nogle bizarre typer, I kaster jeres kærlighed på. Og pudsigt er det, at dem, der sidder og elsker på Vanvidspatten, oftest er de selvsamme, der håner Malou Stella, Natacha Nikita, Amanda Sisse (man skal åbenbart være i besiddelse af to fornavne for at kvalificere sig til en rolle i DUM) og alle de andre ungdommelige mødre. Paradoksalt, tænker Bethany.

Vil du gøre ham bedre i sengen? Få fem tips på Q.dk

Saftsusemig et freakshow af en familie, og så vil jeg da give en fløjtende fis for, at Linselusen kæmper for dyrene og står ved sin medieliderlighed. Ærværdigt vil nogen påstå, men Bethany giver ikke en flyvende gaffel for det.

Bitterfissen: Det er ikke til at bære

De eneste, der er værre end Vanvidspatten og hendes fucked up familie, er saftsusemig de åndsboller, der gider glo på dem i tv. Hvilket i øvrigt også gælder "Amalies spejlblanke verden". Så snotdum og uelskværdig at hun burde proppes op og bolles om - hvilket naturligvis ikke ville hjælpe, da resultatet ville blive nøjagtigt det samme, medmindre man fandt en anden fødemaskine end Lottemor. Sjældent har jeg krummet mine gigtplagede tæer så meget, som når den dåse toner frem på skærmen.

Se, nu blev Bethany så gusten, at jeg helt kom bort fra det, jeg oprindeligt ville ha' skrevet om: Stine Kronborgs deltagelse i det kommende Paradise Hotel. Kvinden, der er kendt for at smide tøjet på daglig basis, men måtte tage helt til Australien, før nogen gad sætte pris på det.

Bitterfissen Bethanys blå bog

Skål, Grødhoveder, nu må Bethany rende. Der skal fyres ekstra godt med serum i Abyssen, der i den grad er på overarbejde her i december, hvor alle de pikvedhængte står i kø for at duske udenom kedelige Lillemor derhjemme.

Ovenstående blog-indlæg er skrevet af Bitterfissen Bethany. Seoghør.dk gør, hvad vi kan for at holde hende langt væk fra vores site. Men det er svært. Ifølge Bethany selv har hun via en villig kontakt i vores IT-afdeling hacket sig ind i vores systemer. Vi gør, hvad vi kan for at finde synderen og skal naturligvis understrege, at Bethanys holdninger er hendes egne og ikke SE og HØRs.

Pilou og Bitterfissen slår op

Sponsoreret indhold