Nyheder 7. februar 2016

Bimse fra “Bedrag”: Fra Hollywood til Havnen

36-årige Lucas Hansen var indtil for nylig helt ukendt, men skuespilleren fra “Bedrag” har boet i årevis i USA, hvor han har medvirket i mange film
(Foto: DR1)

På den kendte filmside IMDb flyder det over med titler, som Lucas Hansen har medvirket i.

Danskerne har dog først opdaget den 36-årige fyr, da han tonede frem som Bimse i “Bedrag”.

Det er hans første danske produktion, men Lucas har knoklet mange år i udlandet.

- Jeg er fra en lille by uden for Frederikshavn. Da jeg var 18 år, flyttede jeg til London. Jeg boede der nogle år, og så flyttede jeg til Los Angeles, hvor jeg udannede mig til skuespiller. Jeg var med i et par småfilm og lavede teater, fortæller Lucas Hansen i et interview med SE og HØR.

- Jeg flyttede tilbage til London og har været med i omkring 20 forskellige film, fortæller Lucas, der har en uddannelse fra The American Academy of Dramatic Arts i bagagen.

(Foto: DR1)

I "Bedrag" spiller Lucas Hansen den kriminelle Bimse: - Jeg er kun lidt nervøs for, hvad folk siger til "Bedrag". Jeg har gjort mit bedste, og jeg kunne ikke have gjort det anderledes, siger Lucas Hansen til SE og HØR. Foto: DR1

De danske succeser som ”Borgen” og ”Forbrydelsen” kunne Lucas dog ikke undgå at bemærke, selv om han havde base i den britiske hovedstad, så en dag besluttede han sig for at returnere til København.

- Jeg er blevet hooket på de her danske dramaserier, jeg så i England. De er ret store, så jeg sagde til mig selv: ”Nu flytter du hjem, og så tager du et år i København og ser, om du kan få det til at køre”. Det lød smart, men det var ikke nemt. At være skuespiller er det fedeste arbejde, du kan have i hele verden, men det er også hårdt, fastslår han over for SE og HØR.

Lucas Hansen danner par med den klassiske sanger Lauritz, og ”Bedrag”-stjernen har ikke haft besvær med at finde sig til rette i København efter mange år i udlandet.

(Foto: Dan Mariegaard)

Lucas Hansen kalder København for sit hjem efter mange år i London og Los Angeles. Foto: Dan Mariegaard

- Jeg elsker København, og det er min base nu, og jeg føler mig hjemme. Jeg kan stadig tage til London, hvis jeg vil. Men jeg var blevet i Danmark, selv om jeg ikke var blevet booket til ”Bedrag”. Livskvaliteten her er fantastisk, og der er muligheder, siger Lucas, der ligesom resten af københavnerne snupper jernhesten, når han skal fra A til B.

- København er mit hjem. Det er så fedt, at jeg kan tage min cykel, og så kan vi mødes til en kop kaffe om ti minutter. I London kunne man bruge en halv dag, hvis man skulle mødes med en veninde. Og der er jo alt det, man har brug for i København. Tøj, musik og teater. Min bror og min søster bor også i København, lyder det fra Lucas, som du kan se endnu mere til i 2016.

- Jeg har lige været i England for at lave presse på en film, hvor jeg spiller nazimajor, der er også en anden fim, hvor jeg spiller narkohandler. Jeg skal i gang med noget nyt til foråret i London. 

Sponsoreret indhold