Biebers koncert savet over af anmeldere

Justin Bieber skuffede i Parken.

Justin Bieber skuffede i Parken.

Foto: All Over Press)

Mekanisk, distanceret og spild af penge.

Det er groft sagt anmeldernes dom over Justin Biebers koncert i Telia Parken søndag aften.

Med et katalog af megahit i ryggen havde den 22-årige popstjerne fra Canada alle muligheder for at skabe en fest for de fremmødte fans. Men den chance greb han ikke, lyder det fra anmelderkorpset.

- Popstjernen lignede en robot uden batterier foran 49.000 afsindigt hvinende fans, skriver Ekstra Bladet, der kun hiver én ud af seks stjerner op af hatten.

- I Parken lignede han en hjerneblæst ung mand, der ville ønske han kunne kravle tilbage på drengeværelset i Canada og få ro til at lave lektier, lyder det videre.

Særligt Justin Biebers brug af playback, som han knap nok orkede at mime til, bliver bemærket.

- Enten er den luftpiskede tween-stemme så slidt, at det er nødvendigt med bobleplastindpakning i form af rå mængder backtrack, eller også orker han det ikke. Uanset grunden, var det rent ud sagt uforskammet, at han ikke engang gad fake, at han sang under aftenens koncert, skriver BT.

Avisen kvitterer med to ud af seks stjerner. Det samme gør Metroxpress.

Bieber, der har smeltet pigehjerter verden over og samlet en hær af såkaldte beliebers, virkede fjern, og flere anmeldere spejdede forgæves efter et smil fra megastjernen.

- Om det er et umodent forsøg på at spille cool, eller om han som nævnt bare ikke rigtig gider, er svært at vurdere, men medmindre man er tilfreds med bare at være i samme rum som Justin Bieber, så fik man ikke meget for sin billet søndag aften i Parken, lyder vurderingen i Metroxpress.

Galleri - Justin Bieber fra baby til badboy:

Justin Bieber fra Baby til Badboy

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close