Klamt klip: Justin Bieber nyser på publikum

Justin Bieber kæmper med en kraftig forkølelse, der ikke tager højde for, at han har en masse koncerter.

Justin Bieber kæmper med en kraftig forkølelse, der ikke tager højde for, at han har en masse koncerter.

Foto: All Over Press

Skal du til Justin Bieber-koncert i Parken på søndag, skal du måske overveje en paraply eller regnfrakke, hvis du vil stå på de forreste rækker. Den verdenskendte sanger er nemlig blevet ramt af en ordentlig omgang forkølelse, der byder på tilstoppet næse og nyseanfald. Og det er ikke altid til at styre, det måtte fansne til hans koncert i Finland sande.

Midt under "What do you mean?" måtte den 22-årige sanger knække sammen i et voldsomt nys, der havde lidt ekstra tilbehør med sig. Han fik nemlig sendt lidt af en snotklat ud mod det ventende publikum, hvorefter han ubemærket sang videre. 

Se videoen her:

Justin er i øjeblikket i gang med sin "Purpose World Tour", hvilket bringer ham igennem det meste af Europa. Blandt andet kommer han også forbi København, og det sker altså søndag d. 2. oktober. 

Der har været snak om, at "Biebs" er meget udkørt efter den lange turné, og det har tydeligvis påvirket hans immunforsvar. Der skal dog mere end en forkølelse til at stoppe megastjernen, og indtil videre kommer koncerten i Telia Parken til at forløbe som planlagt. Den storslåede koncert blev udsolgt på kun tre timer, og det var samtlige 44.000 billetter, der blev revet væk. 

Herunder kan du se billeder af Biebers koncert, når han ikke er ramt af forkølelse:

Justin Bieber - fræk koncert i Seattle i marts 2016

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close