Hollywood2. oktober 2016

Fra Baby til badboy: Hele historien om Justin Bieber

I aften spiller Justin Bieber i Parken i København, vi tager dig med på tur igennem hans liv
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/untitled-2.jpg
 Foto: All Over

1.Marts 1994 kom en lille dreng til verden i byen Stratford i Canada. Han var søn af Jeremy Bieber og Patricia Mallette. Parret var aldrig gift, så Justin voksede op hos sin mor, der fik hjælp fra Biebers bedsteforældre.

Selvom Jeremy altså ikke var en del af den lille familie, så bevarede Justin kontakten til ham igennem barndommen.

Musikken har altid været en del af Justins liv. Allerede som to-årig gav hans mor ham nemlig et trommesæt i fødselsdagsgave.

-Jeg trommede på alt, hvad jeg kunne komme i nærheden af, har Justin efterfølgende fortalt.

I løbet af sin opvækst lærte Justin også at spille piano, guitar og trompet.

Opdagelsen

Det var som 12-årig i 2007, at verden udenfor hjembyen Stratford fik øjnene op for Bieber.

Han havde nemlig deltaget i en talentkonkurrence, hvor han fik andenpladsen, men efter konkurrencen valgte hans mor dele videoer af det 12-årige talent med familie og venner via YouTube.

De uploadede flere covers af fx Stevie Wonder, Michael Jackson og Ne-Yo.

Og så tog det ellers fart. Justin blev hurtigt et internetfænomen, og inden han vidste af det ringede en mand ved navn Scooter Braun til hans mor, i håbet om, at Justin kunne få lov til at tage med til Atlanta for at indspille demosange.

Selvom mor Patricia i starten ikke var meget for ideen, så endte hun alligevel med at give efter. Og i en alder af 13 år tog Justin til Atlanta, hvor han efter bare en uge i byen endte med at stå og synge foran Usher.

Den første tid i Atlanta var en succes. I 2008 endte Justin så med at flytte til Atlanta sammen med sin mor, på det tidspunkt havde han allerede underskrevet en pladekontrakt.

Baby

I juli 2009 kom Justins første single, ”One time”, så på gaden, og den unge fyr blev hurtigt et hit verden over med sangen.

Men det var først i januar 2010, seks måneder efter debutsinglen, at Justin for alvor blev et velkendt navn. Her udgav han nemlig sin tredje single ”Baby”, og den blev et decideret verdenshit.

Justin blev verdens mest googlede person, og samtidig blev musikvideoen verdens, på det tidspunkt, mest sete musikvideo på YouTube.

Året efter udgav han julealbummet ”Underneath the mistletoe”, der også blev et stort hit, og året efter udsendte han sit tredje album på tre år, da han udgav ”Believe”.

Men den succes fik også konsekvenser for Bieber.

Problemer med loven

Allerede i 2012, da Bieber var bare 18 år gammel, dukkede de første historier om ham og hans opførsel op. Han blev beskyldt for at have kørt vildt og hæmningsløst i hjembyen Stratfords gader. Og året efter blev han beskyldt for vandalisme i Brasilien.

Men det kulminerede, da han i januar 2014 blev anholdt for at have kørt med alkohol i blodet. Desuden havde Bieber kørt uden et gyldigt kørekort, og så havde han modsat sig anholdelse.

Ifølge politiet havde Bieber indrømmet, at han havde drukket alkohol, røget hash og taget forskellige piller, da han blev anholdt.

Men problemerne med lovens lange arm sluttede ikke der. Allerede i august samme år blev Justin Bieber nemlig anholdt igen, denne gang for hensynsløs kørsel i hjembyen Stratford.

Skandalerne står i kø

Problemerne med lovens lange arm har dog ikke været de eneste problemer, Bieber har rodet sig ud i.

Flere gange har han fx optrådt uden særligt meget tøj på, da han åbenbart ynder at være nøgen. Billederne af hans penis har cirkuleret rundt på nettet, og selvom stjernen ikke selv har kommenteret det, så har hans far været hurtigt ude og sige, at han er imponeret over sønnens udstyr.

Hans fans er han heller ikke altid særligt sød overfor. Bieber har fx udstedt fotoforbud mod sine fans, han vil altså ikke længere fotograferes. Han vil heller ikke modtage de gaver, som fansene medbringer til ham.

På et tidspunkt blev han set smide en gave, som en fan havde givet ham ud af en bil, da han forlod stedet.

Og da hans ”Purpose”-album udkom sidste år, skulle Bieber spille en kort koncert i Oslo, men den blev endnu kortere end planlagt, for Bieber endte med at skride fra koncerten før den rigtigt var gået i gang.

… Og det med pigerne

Justin har efterhånden været en del piger igennem, men den han har haft det længste forhold til var Selena Gomez, som han datede fra 2010 og frem til 2012.

Siden var parret on/off flere gange, og var blandt andet på romantiske rejser til Paris sammen, men forholdet mellem de to er endegyldigt forbi.

At Justin og Selena er helt forbi var klart for alle, da Selena blandede sig i debatten omkring Justins nye flamme Sofia Richie tidligere på året.

Og når man taler om Sofia Richie, så kan man ikke komme udenom, at Justins seneste forhold sluttede ligeså hurtigt som det var begyndt.

Så det er altså en single-Bieber, der i aften spiller koncert i Parken i København.

Udover Selena og Sofia, så er Justin blevet koblet sammen med alt fra modeller, veninder fra hjembyen og sågar Kourtney Kardashian, hvor mange af hans erobringer, der rent faktisk er reelle erobringer vides dog ikke med sikkerhed.

Se billeder fra Biebers liv i galleriet herunder

Justin Bieber fra Baby til Badboy

null

Sponsoreret indhold