Nyheder 30. januar 2013

Zangenberg og Bendtner: Se deres vilde morgenmad

Parret røber, hvad de foretrækker først på dagen
I en tid, hvor mange er helt flade efter jul og nytår, er der også dem, som smæsker sig i kaviar til morgenmad.
I en tid, hvor mange er helt flade efter jul og nytår, er der også dem, som smæsker sig i kaviar til morgenmad.
Foto: All OverFodbold-esset Nicklas Bendtner høvler penge ind på kontoen til stor glæde for sin spirrevip af en kæreste, skuespillerinden Julie Zangenberg.

Julie Zangenberg: Tre dages fødselsdagsfest

Store biler, dyre byture og rejser. Der skal ikke spares på noget - især ikke, når det gælder det søde kæresteliv, som selvfølgelig skal plejes, når Nicklas vender snuden hjemad fra Torino, hvor han nu residerer.

Nicklas Bendtner: Drengerøvsbil til millioner

Hvem spiser for eksempel kaviar til morgenmad? Det gør luksus-parret og naturligvis på et hundedyrt Royal Copenhagen tallerkensæt.

"Første gang i lang tid, at min kæreste laver morgenmad. Tilgengæld laver han vores absolutte favorit", skriver Julie på Twitter i en kommentar til et billede af en morgenmads-tallerken, der ligeså godt kunne have stået på et bord i vinterpaladset hos den russiske zar.


Var det noget med en gang morgen-kaviar? En dåse som denne ligger i omegnen af 500-600 kroner, og det er vel og mærke den billige af slagsen. Men om der er tale om en billig eller virkelig dyr luksus-kaviar er ikke til at vide udfra dette billede. (Foto: Twitter)

Sponsoreret indhold