Nyheder 25. december 2011

Bendtner og baronessen slås stadig

1-årige Nicholas’ fremtid er stadig usikker
For ikke så længe siden var Nicklas Bendtner og Caroline Fleming det hotteste par i Danmark
For ikke så længe siden var Nicklas Bendtner og Caroline Fleming det hotteste par i Danmark
Foto: All Over

Nicklas Bendtner har været konstant i mediernes søgelys det seneste lange stykke tid - og desværre ikke i særlig høj grad på grund af sine præstationer på grønsværen.

Som skrevet her på seoghør.dk for 8 dage siden, slås fodboldstjernen med sin eks, Caroline Fleming, om forældremyndigheden over deres 1-årige søn, Nicholas.

Læs også: Fleming beholder Nicklas-tatovering

B.T. har talt med flere anonyme kilder i sagen, der kan berette, at baronessen skulle have forlangt børnepenge af Bendtner - dog uden held.

Der er også stor uenighed om, hvor meget samvær Bendtner skal have med sin søn. Ifølge avisens kilder, har Caroline Fleming krævet fuld forældremyndighed - men det kan man slet ikke ifølge engelsk lovgivning.

Læs også: Bendtners vilde efterfest

- I England er der ikke noget, der hedder "fuld forældremyndighed". Hvis faderen står på fødselsattesten, har han ret til samvær med sit barn. Det vil kræve en retskendelse at forhindre ham i det, og det vil normalt kun ske i helt ekstreme sager, hvor der er tale om f.eks. børnemishandling, lyder det fra London-advokaten Andrea Woelke, der er ekspert i skilsmisse-sager.

Dermed går Nicklas, Caroline og lille Nicholas et usikkert 2012 i møde.

Sponsoreret indhold