Nyheder17. december 2011

Bendtner kan miste sin søn

Fodboldstjernens dårlige opførsel kan få store konsekvenser, selv om han har undskyldt
Politiet i England mistænker Bendtner for at have lavet hærværk på en stribe biler
Politiet i England mistænker Bendtner for at have lavet hærværk på en stribe biler
 Foto: Kaspar Wenstrup

Undskyld, undskyld, undskyld. Nicklas Bendtner beklager dybt, at han gang på gang er blevet fanget i en række 'uheldige' episoder, der i torsdags indebar en tur på politistationen.

For bare et par måneder siden lovede Bendtner ellers, at han ville lægge sit vilde liv på hylden for at være en ansvarlig far for sin og Caroline Flemings lille dreng Nicholas. Det løfte fik han dog hurtigt brudt, og det kan nu få store konsekvenser for den 23-årige fodboldspiller.

Baronessen ønsker nemlig fuld forældremyndighed over deres 1-årige søn, og ifølge dagens udgave af B.T. så ser de engelske myndigheder bl.a. på 'forældrenes helbred, livsstil og eventuelle problemer', når der skal tages stilling til, hvem barnet skal vokse op hos.

Læs også: Nicklas Bendtner: Arresteret i EnglandDen danske angriber er dog godt klar over, at han ikke er den bedste rollemodel for sin søn lige i øjeblikket, og det undskylder han for i et åbent brev til Ekstra Bladet:

- Min familie, min søn, min dejlige kæreste (Julie Zangenberg, red.) og min fodbold er det vigtigste i mit liv. Det har jeg brug for at fokusere 100 pct på. (…) Kun det bedste er godt nok til jer, og det har jeg ikke givet jer her på det sidste.

Sponsoreret indhold