Nyheder12. september 2011

Caroline Fleming: Jeg beholder Nicklas

Tv-baronessen afslører, at hun intet fortryder – heller ikke kærlighedserklæringen til fodboldstjernen
Af af
Caroline Fleming har ikke tænkt sig at slette sin fortid med Nicklas Bendtner
Caroline Fleming har ikke tænkt sig at slette sin fortid med Nicklas Bendtner
 Foto: All Over

På trods af at forholdet til Nicklas Bendtner gik i stykker, og at han fik stillet sexlysten andetsteds, så klamrer frøken Fleming sig fast til faderen til hendes nyfødte søn.

Det afslørede hun over for SE og HØR ved en presse-session for den nye sæson af Kanal 4-programmet Top-model 2011, hvor hun er vært og dommer.

Læs også: Caroline Fleming: Alt om bruddet
- Fortryder du dine tatoveringer, Caroline? spurgte SE og HØR med direkte henvisning til den kærlighedstatovering, baronessen fik lavet sammen med Nicklas Bendtner. Hver især fik de mejslet hinandens fornavn ind i håndleddet.

- Jeg fortryder ikke noget, svarede baronessen prompte og slog over i sit kendte Chelsea-engelsk:

- Regret is a sinful waste of time (fortrydelse er et syndigt spild af tid, red.), understregede hun og afslørede dermed, at hun har til hensigt for evigt at bære Nicklas Bendtners fornavn på sin venstre arm.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4e1aa9aa2fae407a8a7982b457b9db9e.jpg


Caroline Flemings tatovering (Foto: All Over)

Dermed pustede Caroline liv i historien om, at hun ikke kan undvære sin fodbold-eks, som ellers langtfra har behandlet blondinen efter den etikette, hun er vant til fra komsammenerne med kronprinseparret og spidser fra de finere adelige kredse.

Læs også: Caroline Fleming: Jeg er ikke milliardær
Efter at Caroline og Nicklas' forhold gik i stykker, kunne SE og HØR afsløre, at den 23-årige fodboldfrækkert tilbragte en hed nat med den tidligere "Robinson"-babe Ditte Hapel.
Straks efter de slibrige afsløringer smed Bendtner sin elskerinde på porten. Det var et klogt valg. For nu er Bendtner atter i kridthuset hos 35-årige frk. Fleming.

Sponsoreret indhold