Nyheder26. november 2018

Bestormet af mænd: Bauns dating-eventyr endte brat

Line Baun Danielsen har prøvet netdating. Hun blev kontaktet af en del mænd, men nu har hun opgivet at finde kærligheden på nettet.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sd-92578.jpg
 (Foto: Aller Media)

Line Baun har prøvet at netdate, men det viser sig ikke at være noget for den 56-årige tv-vært.

Det skriver hun på sin populære blog.

Under overskriften "Mit dating liv på Match.com" fortæller Line Baun, hvordan det er at oprette en profil på det virtuelle datingmarked.

Den tidligere tv-vært manglede på ingen måde bejlere.

"Jeg oprettede profilen sidste fredag. Med et vellignende billede af mig selv og en klar beskrivelse af, hvad jeg leder efter. Jeg tænkte, at der på Match.com nok ville være et stort og bredt udvalg af mænd. Og det skal jeg da lige love for! Tak for kaffe," skriver hun på bloggen.

Og i opstartsfasen virker det til, at den tidligere ishockeyspiller fik mange tilbud.

"De første 4 dage, blev jeg bestormet af mænd i alle aldre, højder og drøjder. Og fra flere europæiske afkroge! Ret interessant, for i min profil søger efter mænd mellem 44 og 60 år, veltrænede, over 180 og i en radius af 25 km fra København," lyder det på bloggen.

Bejler på 88 år

Selvom Line Baun Danielsen havde sat nogle kriterier op for en potentiel kæreste, så endte hun med at få mulighed for at komme på date med en ældre herre.

Men det var ikke noget for Line.

"Den ældste, der bød ind på min profil var en københavner på 88 – den yngste 39! Selv min mor ville synes, at 88 var for gammel (til hende selv!). Hver dag får jeg et ’udbud’ af 100 såkaldt udvalgte mænd, der skal matche mine kriterier," skriver hun.

Dating-eventyret varede ikke så mange dage, før det stoppede.

Nu advarer Line Baun folk om at bruge Match.com.

"Jeg har nu lukket min profil igen og fået min 430 kroner tilbage– så hop ikke ind på Match.com og led efter mig. Fuglen er fløjet og sidder igen på sin singlepind og betragter verden," slutter Line på bloggen.

Line Baun Danielsen har to børn med den tidligere fodboldspiller Jan Bartram.

Sponsoreret indhold