Nyheder 29. oktober 2018

"Bagedyst"-Tobias har fået en ny kæreste

"Den store bagedyst"-vinderen har en ny, sød kvinde i sit liv
Foto: Peter Grosen

Tobias Hamann, 30, der i 2014 vandt "Den store bagedyst", har fundet en pige, der gør hans knæ så bløde som kagecreme.

Overfor Ekstra Bladet afslører amatørbageren og hypnotisøren, at han har fået en ny, sød kæreste.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tobias Hamann fortæller til Ekstra Bladet, at den nye kvinde i hans liv hedder Signe Juul Lind, hun er fem år yngre end ham og studerer til daglig designkultur på Syddansk Universitet i Kolding.

Og Tobias og Signe er lige så godt et match, som kage passer til te, fristes man til at sige: "Bagedyst"-vinderen mødte nemlig Signe, da han var på visit hos A.C. Perch's Thehandel i Aarhus, hvor Signe arbejder.

- Jeg var nede for at drikke en kop te med min mor. Så var der den her pige, der kom og serverede. Jeg ville gerne smage en anderledes te, og så kom hun med en poppet ris. Jeg syntes, hun så rigtig sød ud, og så fandt jeg hende på Instagram og likede et par af hendes billeder. Derefter skrev hun og spurgte, om vi skulle gå en tur, og så er det bare kørt derfra, fortæller Tobias Hamann til Ekstra Bladet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Lars Aarø

Det kører for Tobias Hamann og Signe Juul Lind. Foto: Lars Aarø

Tobias fortæller også til Ekstra Bladet, at parret efter et par måneder allerede flytter sammen hos ham i Aarhus, men at der kommer til at gå et stykke tid, før Signe har en kage i ovnen.

- Børn er dog længere ude i fremtiden. Det har jeg ikke travlt med. Signe er også en del yngre, så det kommer senere, slår han fast over for Ekstra Bladet.

Tobias Hamann rejser netop nu landet rundt med sit eget hypnoseshow, og hans nye kæreste har været med ham rundt i landet.

Artiklen fortsætter under billedet.

Vis dette opslag på Instagram

Tout va bien!

Et opslag delt af Signe Juul Lind (@signejuullind) den

Da Tobias blev landskendt i "Den store bagedyst" dannede han par med Katrine, men efter tre et halvt år som kærester brast forholdet.

- Vores liv har taget to forskellige drejninger, og det er det, der skiller os ad. Jeg kan ikke ønske mig noget bedre end det, hun er. Jeg er bare ikke et sted, hvor jeg har tid til at fortjene noget, der er så godt. Katrine er lige færdig med sin kandidat (i Æstetik og Kultur, red.) og søger måske mere faste rammer, fortalte Tobias Hamann dengang til Ekstra Bladet.

Sponsoreret indhold