Nyheder8. oktober 2017

”Bagedyst”-Rosa gift – havde selv bagt bryllupskagen

Seerdarlingen Rosa fra ”Den Store Bagedyst” sagde lørdag ja til sin Carsten ved et romantisk bryllup i hjembyen Glyngøre. Og det var naturligvis den bageglade Rosa, der selv havde bagt bryllupskagen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/1498218258_5.jpg
 Foto: DR

Det må siges at have været en ganske begivenhedsrig uge for Rosa Christensen fra ”Den Store bagedyst”. I onsdags tonede hun for første gang frem på TV, hvor hun brillerede med både silde-snitter, kransekage og flødeskumskager.

Og lørdag sagde hun så ja til sin Carsten ved et romantisk bryllup i hjembyen Glyngøre. Og det var naturligvis Rosa, der selv havde stået for bryllupskagen til de i alt 85 inviterede gæster.

Det fortæller hun til Ekstra Bladet.

- Den består af en god bund med mandel og noget crunch, et lag æblemos af æbler fra egen have og så en havtornmousse. Den er sprøjtet med hvid chokolade og pyntet med hvid chokolade med perlemorspynt. That’s it!, fortalte den nygifte Rosa til Ekstra Bladet.

Rosa har dannet par med Carsten i 12 år, og han gik på knæ for et par år siden. Men det var altså først lørdag, at det store bryllup skulle stå.

- Jeg friede for nogle år siden, og heldigvis sagde han ja. Jeg har været gift før, min mand døde for 18 år siden, så har man ikke travlt med at komme til alters, for man har prøvet det før, derfor sker det også først nu, fortalte Rosa til Ekstra Bladet tidligere på ugen.

Du kan se billeder af alle deltagerne i ”Den store bagedyst” herunder:

Deltagerne i "Den store bagedyst" 2017

Sponsoreret indhold