"Bagedyst"-Jasmin stiller op i Melodi Grand Prix

– Jeg er i gang med at indspille min første single. Jeg glæder mig så meget til, den kommer ud, afslørerde Jasmin Gabay over for SE og HØR sidste år.

– Jeg er i gang med at indspille min første single. Jeg glæder mig så meget til, den kommer ud, afslørerde Jasmin Gabay over for SE og HØR sidste år.

(Foto: Dan Mariegaard)

Vi lærte hende at kende som den farvestrålende og kreative amatørbager i "Den store bagedyst", og snart vender 31-årige Jasmin Gabay tilbage til TV-skærmen. 

Dog skal Jasmin ikke bage denne gang, men synge. Ekstra Bladet skriver, at Jasmin stiller op i dette års Melodi Grand Prix. 

Når dette års Melodi Grand Prix brager i Boxen i Herning den 23. februar bliver Jasmin altså en af de ti deltagere, der skal dyste om et repræsentere Danmark i Eurovision Song Contest i Israel.

Jasmin er dog ikke helt uerfaren, når det kommer til sangkonkurrencen: I 2017 sang hun kor for Anja i Eurovision Song Contest i Ukraine. 

Denne gang skal Jasmin dog stå på egne ben som solist. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Jasmin Gabay fra Den store bagedyst

Jasmin Gabay arbejder som sanger og regner med at udgive sin første single i år. Foto: Dan Mariegaard

Tidligere på ugen blev det afsløret, at Johannes Nymark og Kristian Gintberg bliver dette års Melodi Grand Prix-værter

De 10 artister, der skal dyste om at repræsentere Danmark i Eurovision Song Contest i Israel, offentliggøres senere på måneden. 

I videoen herunder kan du se Jasmin fortælle om sin første single: 

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close